Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki elvetél akinek...

Mindenki elvetél akinek görcsölget a hasa?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 16:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy eddig nem szedtem rendszeresen, főleg hogy a hányingeres időszak enyhült, de mától fogom szedni rendszeresen. Tényleg sokat segít a mensis görcsökkel???
2008. dec. 8. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tényleg sokat segített,és segít,olyan mintha ellazítaná a méhfalat.Itt olvastam nemrégen egy kismamától,hogy ő minden este megiszik max 1dl vörösbort,mert az is lazítja a méhizmokat.Kipróbáltam,tényleg nem rossz.Báár az is lehet hogy nem volt pont egy deci,mert annyira nem szeretem a bort.Egy próbát megér,ennyitől nem lesz semmi bajotok :)))
2008. dec. 8. 17:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen nekem sokat segített.
2008. dec. 8. 17:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szuper. Mához 2 hétre már Magyarországon leszek és túl leszek a 4D-s ultrahangon. Addig meg van vagy 80 darab magne b6-om, az tutira ki fog tartani. Otthon meg majd szerzek még, hogy legyen a későbbi keményedésekre. Remélem megszűnik így a mensis szenvedés, mert muszáj néha mást is csinálni fekvésen kívül, és nagyon kellemetlen úgy mondjuk mosogatni, vagy boltba menni, wc-re, zuhanyozni akármi, hogy az ember menzisen görcsölget.
2008. dec. 8. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez volt a gondom a terhességem elején. Nagyon görcsöltem (annyira h nem tudtam megmozdulni,levert a víz...) majd 1 hetére rá (akkor voltam 6 hetes) jött a vérzés is. A védőnőm azt mondta h lehet h elment a baba.mivel nem volt jó a vizelet eredményem sem. Szerencsére a baba erős volt, így nem történt nagy baj. ' nap a kórházban infúzió, majd itthon sok pihenés, napi 4 magneB6 . és most már jol vagyunk. Ha nem veszem be a magnéziumot akkor még most is nagyon feszül és fájdogál a pocim.

üdv.:21 hetes kismami

2008. dec. 8. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!