Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki elvetél akinek...

Mindenki elvetél akinek görcsölget a hasa?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eleinte nagyon sokat görcsölt a hasam,mégsem vetéltem el.

Nem feltétlenül vetél el mindenki aki görcsölget,de ez egy utalo jel a lehetséges veszélyekre is.

Ha ilyen problémàd van,beszéld meg a dokiddal,ö majd ir valamit a görcsök enyhitésére,illetve megàllapitja,hogy mennyire jogos az aggodàsod.

2008. dec. 8. 16:10
 2/15 A kérdező kommentje:

Szombaton is, vasárnap is a kórházi ügyeleten voltam. Itt nem adnak semmi gyógyszert a terhesség megtartására.

ha elmegy, elmegy és kész :(

Hülyeség ma is bemennem, inkább fekszem. :(

Tegnap este még zárt volt a méhszáj, de én félek a mensis érzés miatt. Ma még nem véreztem.

2008. dec. 8. 16:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Szorítok neked, sajnálattal olvasom ami veled van, nyugodj meg, ne aggódj. Azzal csak ártasz magadnak és a picinek.

Semmi baj nem lesz, nem tudom mennyi idős vagy, de egy ideig érezni lehet a menszis érzést, nekem 4nap és 12hetes lesz a babám, nagyon görcsölök néha még sincs baj. Minden és mindenki a helyén.

Kitartást, pihenj sokat. És nem azon agyalj, hogy hupsz megjön, elmegy a baba...

Szurkolok

2008. dec. 8. 16:16
 4/15 A kérdező kommentje:

jajj nem tudom mi lesz, holnap töltöm be elvileg a 10.hetet, ha nem lesz semmi......

De nem tom mi a franc volt a szombati, vasárnapi véres folyás, amivel bementem ügyeletre. A nőgyógyi csaj megnézte a méhszájat ,zárva volt tegnap este. Vagy a tegnapi vizsgálattól van ez, vagy pedig most nyílik ki a méhszáj. jajj remélem minden rendben lesz :(

2008. dec. 8. 16:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Felhívtam a védőnőt/szülésznőt (midwife) az előbb. Azt mondta amíg nincs friss vér, addig nem kell aggódni. Azt mondta az jó, hogy zárt a méhszáj. Szerinte a görcsölés csak amiatt van hogy nő a baba, meg a méh és a szervezetnek alkalmazkodnia kell. Majd felhív, amint megvan a kenetvétel eredménye. Azért még izgulok! De jó volt hallani, amiket mondott.
2008. dec. 8. 16:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki vetél el.

Én ugyanígy voltam a 9. héttől. Görcsölt a hasam a derekam, mint amikor meg akar jönni.Vérezgettem 3 napig utána elmúlt majd a másik héten ismét ez volt.

Az utolsó görcsöléses vérzésem a 15. héten volt.

Én is mindig mentem uh-ra de szerencsére minden rendben ment.

Amit tehetsz,hogy sokat pihensz,ami szigorú fekvést jelent.

Vérzés erősebb görcs esetén uh-t csináltatsz. Nekem sem adtak semmi gyógyszert rá.

Az is lehet,hogy a vérzés csak a hüvelyből származik,mert ilyenkor a vérerek kitágulnak.

Remélem minden rendben lesz.

2008. dec. 8. 16:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! Nagyon félek, rám fér a támogatás.
2008. dec. 8. 16:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A görcsökre nem írt fel a dokid Magne B6-ot,ez nagyon jó!Kérdezz rá.Én mindig bevettem, ha egy picit fájt.

2008. dec. 8. 16:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Ebben az országban nincs magne b6, de a barátnőm postázott nekem otthonról, csak nem tudom be lehet-e venni kettőt egyszerre, ill. napi max. hányszor hány szemet szabad bevenni.
2008. dec. 8. 16:51
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ugyan nem görcsölgettem,de az előző két császár hege neagyon húzódott,és nekem a dokim Magne B6-t javasolt.Akár 3x2-t is szedhetsz egy nap :))

2008. dec. 8. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!