Tegnap tudtam meg, hogy kisfiam lesz! Mondanátok nekem neveket ami a Kiss vezetéknévhez illik?
Nekem is tetszik a Levente, a Balázs és a Bence is szép név.
21 hkm
Mindegyik név szép amiket itt felsoroltatok, de mivel ilyen szépek elég kedveltek is, és szinte mindegyik kisfiú ezeket kapja mostanság.
Nagyon gyakori nevek: Bence, Bálint, Bendegúz, Levente, Keve, Kende, Áron, Ármin, Milán, Dani, Dávid, Koppány,
Szia!
Zsombor. Kiss Zsombor. Biztos, hogy nem "tucatnév", és szerintem nagyon jól hangzik.
Bármelyik név tökéletes lesz a babádnak, ha belegondolsz, hogy Ő is fel fog nőni, és lehet, hogy egy "Bence" már nem igazán lesz idősebb korában megfelelő.
Egyébként csak "S"-sel ne kezdődjön a Kiss vezetéknév miatt.
Ezek az én saját véleményeim, a névadás a te/ti döntésed/tek.
14 hós kislány anyukája, 8 hetes km
Köszönöm nektek is a válaszokat és az utolsónak szívből gratulálok:)
Annyi jó név van most már biztos sikerül egyet kiválasztanunk.
Az egyik válaszadó vagyok.
Írd majd meg, légyszi, mi lett az "eredmény"!
Köszi! Minden jót!
Megmutattam a neveket!
Az itt leírtakból mind a kettőnknek az Olivér és a Zsombor tetszik a legjobban.Így most már legalább több név is szóba jött :)
A Zsombor részben magyar eredetű, hátha ez is számÍt:)
Nekünk lányunk lesz, de sajna' annyira nem megy a férjem vezetéknevéhez, hogy ha fiúcska lenne sem adnánk neki:(
Hű, nagyon drukkolok, hogy jól döntsetek:D
Na jó, kampány vége. Megigérem.
Szép a Zsombor is, de szerintem nem hangzik valami jól:
Kiss Zsombor. Akkor inkább Olivér:)
Tegnap találtam egy oldalt ahol ha megadod a nevet leírja a jelentését.Egyre jobban tetszik a Levente,de semmi jót nem írtak róla.Régen nem hittem az ilyesmiben de most elbizonytalanodtam. :(
Ha érdekel benneteket nézzétek meg,hátha segít a névválasztásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!