Sok a 7 kg súlygyarapodás a 25. hétig?
Ne izgulj. Mindenkinel mas...Azt tudom hogy magyarorszagon nagyon durvak a vedonok, es cseszegetik az embert (rengeteg ilyet olvastam ezen az oldalon) de szerintem ne foglalkozz vele. Ha ugy erzed mindent megteszel a baba es a te egeszsegedert akkor minden rendben. (sok zoldseg gyumolcs) A te lelkiismereted legyen tiszta. En a 20.hetig nem hiztam. Azota 10 kilot. Most vagyok 30 hetes, szoval heti 1 kilo. De nem erdekel. A parom imad, a babo jol van bent, aktiv jon megy mocorog rugkapal. En boldog vagyok tole.
Boldog babavarast
Butaság azért izgulni. Kit érdekel 1-2 kg súlyfelesleg ha egészséges a babád? Hidd el nem fogsz sokat hízni. Ha meg igen utána leszaladgálod a babád miatt.
33 heteske a +13 kg-mal
Szeintem nem sok. En 26 hetes vagyok es 10 kilonal jarok.
En az elso perctol kezdve hizok, de egyenletesen.
A sulygyarapodas egeszseges merteke:
20. het 6 kg
25. het 8 kg
30. het 10 kg
35. het 12 kg
40. het 14 kg
Eddig nagyon jol haladsz!
Szia! En 1.70 m magas vagyok, es amikor terhes maradtam, akor 50 kg voltam, szoval gebe voltam... Egesz szulesig 20 kg tettem magamra, 70 kg lettem, de mivel nem vagyok alacsony, es borzaszto sovany voltam elotte, ezt a 20 kg eszre sem lehetett annyira venni. Az amugy szigoru orvosom sem szolt semmit, szoval szerintem ez attol fugg, milyen a testalkatod. Szerintem kapjon meg minden jot a baba, az a fo, persze tulzasokba sem szabad esni.
Sok egeszseget kivanok nektek!
Szia én a 6. hónapig szinte csak pár kilót híztam.Igaz addig dolgoztam is álló munkát-eladóként.Összesen 14kg híztam.Volt hogy 2 hét alatt 3kg,de az is előfordult,hogy 2hét alatt csak 60dkg.És engem igen is cseszegettek a vége fele,hogy sok lesz,de szerintem nem lett sok.
Sokszor keveset enni és többet inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!