Nincs problema wczes kozben, megis kijott az aranyer..hogyan tudnam "eltuntetni" szules elott?
Figyelt kérdés
Vasarnap leszek 35 hetes es kb szerdan vettem eszre a dudort a fenekemen mikozben kitoroltem..tavaly februarban volt aranyerem, akkor a hasmenestol jott ki, fajt is, par nap alatt elmult kenoccsel. Most ugyanazt hasznalom mert biztonsagos kismamaknak is de semmi valtozas. A kulonbseg, hogy nem faj vagy viszket. Csak ott van a dudor amitol baromira tartok, hogy szules kozben majd jobban bedurranhat. Nem volt szekrekedesem az egesz terhesseg alatt, sot napi 2x siman tudok wczni, problema mentesen. Nem kell erolkodjek, eszem sok gyumolcsot, vitamint es napi 4-5 liter vizet siman beviszek. Meg mielott eszrevettem ezt az azelotti napokban volt kicsit lagyabb a szekletem de nem volt az a kimondott hasmenes.. lehet ez lehetett a kivalto ok? Maszkalok is ide oda, probalok nem csak egesznap punnyadni..most nedves torlokendot hasznalok wc papir helyett, de alig merek elmenni wcni nehogy megjobban "kijojjon".. orvoshoz hetfore van idopontom2021. jún. 18. 17:46
1/3 anonim válasza:
Én pont a héten voltam orvosnál, nagyjából szó szerint ugyanez a helyzet nálam is, 33 hetes vagyok. Kaptam receptet, de azt mondta az orvos, terhesen ne terheljem magam gyógyszerrel, csak akkor használjam a kúpot, ha fáj/vérzik, és hogy majd jó eséllyel szülés után elmúlik. De hétfőig már kibírod, az orvos meg majd megmondja, mekkora a baj vagy mi legyen, mi itt csak találgatni tudunk.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi! Azert megnyugtato, hogy nem vagyok egyedul 😅😅 persze tudom, hogy a terhesseg alatt erre nagy az esely, csak azert lepett meg mert se szekrekedes, se erolkodes, se olyan durva hasmenesem nem volt...furcsa..remelem a legjobbakat akkor :/ boldog varakozast nektek! :)
2021. jún. 18. 18:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!