Egy miss ab műtét után a következő terhességnél minden rendben volt?
Sziasztok!
volt egy miss ab műtétem nagy eséllyel kromoszóma betegség matt, tehát nem hormonális problémák voltak. MA egy szép pozitívat teszteltem:) Ugye nem lesz semmi gond?
Szia. Nekem nem derült ki, hogy miért halt el a babám 10 hetesen, de a következő terhességemmel minden rendben volt. Három hónappal a műtét után, elsőre terhes lettem, és már 4,5 hónapos a kislányom.
Gratulálok, és remélem nálad is minden rendben lesz.
Üdv
Nyugodj meg,biztos minden rendben lesz!
A baratnomnek tavaly juliusban volt ilyen mutetje,es a nyaron gyonyoru egeszseges fia szuletett(kis vasgyuro)...
...nekem is tavaly augusztusban volt ilyen mutetem,mi megvartuk a 3 honap pihit+2 honap mire sikerult a baba,es minden OK,mar csak azt varjuk h barmelyik pillanatban kibujjon...
Gratulalok!
40 hetes pocis
Sziasztok!
Köszi a válaszoko
at. Mi is kivártuk a 3 hónapot így láttuk jónak, és a 2. hónapban sikerült. De még elég friss az élmény:) Én si remélem hogy nem lesz semmi gond.
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!