Reggelente, amikor felkelek az ágyból, nagyon fáj a szeméremcsontom. Éjszaka többször felébredtem rá, főleg ha oldalt fekszem, hogy a combcsontom is fáj. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy tágul a medencém. De még csak 20 hetes vagyok, nem korai még ez?2008. dec. 8. 09:55
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ugyanezzel a problémával küzdök, igaz a 27. hétben járok.
Az orvosom szerint teljesen normális, mert tágul a medencém, és a szemérem csontnál lévő symphisis, ami a medencém két oldalát köti össze az egy picit mozog, és ez nagyon fájdalmas.
Kérdeztem, hogy nem korai ez még, de szerinte egyátalán.
Szerintem nálad ez még korábban jelentkezett.
Boldog babavárást!
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is ezzel a problémával küzdök, már vagy 2-3 hete. Reggeltől estig. Főleg este. Borzasztó, mert mozogni is alig bírok-merek. Állítólag elmúlik a szülés előtt 1-2 héttel. Remélem így lesz. :-)
22 hetes kismama.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát én is remélem. Mert eléggé ijesztő.
2008. dec. 8. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!