Kismamák,ti szoktatok kertben kapálni,gazolni,füvetnyirni,házimunkát,takaritást csinálni?
Fiammal 38.hétig dolgoztam, mellette a háztartás, illetve állatokat tartottunk, azokat napi2x itattam. (Csak az itatás volt durvan 1 óra).
Utolsó hétre maradtam itthon. Akkor elvoltunk túrázni, kifestettem az előszobát (butorpakolásostól, takarítasostól, mindenestől) míg férjem dolgozott. Nagybevasárlást tartottam, barátnőkkel csavarogtam.
Most 24hetes vagyok, 2 éves a fiam. Egy örökmozgó, aki nem ismeri a napjainkat mar azon csodálkozik, a gyerekkel magával hogy nem faradok el.
Emellett a haztartás, napi főzés.
Tegnap pl füvet nyírtam (1000m2 durván, a telek fele), holnap gereblyézem össze.
Én akkor vagyok rosszul, ha pihennem kell 🤣
2 hónapos terhesen 4 kacsát vágtam le.
Folyamatosan dolgozgattam itthon. Nem beteg voltam, csak terhes.
A férjel ilyenkor dolgoznak és iskolába is járnak mellette.
Nàlunk ez volt.
1,5 èves a gyerek vègre zàróvizsgàzott (5-ösre)
nem beteg voltam, csak terhes...
Igen, én nem voltam beteg tőle, mert mázlista vagyok.
8-nak
Nah majd a végére ..
Nekem volt egy tiszta partvisom, amivel a játékokat összekotortam, hogy egyszer kelljen lehajolni🤪
Az én f3rjem ilyenkor dolgozott és a házfelújítással foglalkozott. De
De amúgy nem értem, egy fűnyírásban terhesen mi a megterhelő? Mert cipekedni, ásni, ilyesmit nekem sem hagyott a férjem - meg én speciel a füvet se nyírtam, mert akkor még nem volt -, de érdekes lett volna, ha én nem csinálok semmit, neki meg munka mellett nyakába szakad az egész kert.
Nekem is a ferjem hétfőtől szombatig, reggeltől estig dolgozik.
Nem kértem sem a beleegyszését, sem az engedélyét ahhoz amit csináltam. Én érzem mit bírok, nem ő :D
És nekem is elég gáz lett volna, hogy a napi 10óra munka (+3óra utazás) mellett még itthon nekiáll olyan dolgoknak, amiket én is siman meg tudok csinálni gond nélkül.
11es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!