Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hizott a terhesseg...

Ki mennyit hizott a terhesseg alatt?

Figyelt kérdés

24 hetes kismama vagyok eddig 9 kilo jott fel

Mindenki talalkozott gondolom mar olyan fele emberekkel akik ilyenkor megszoljak a kismamat jajj es mi lesz kesobb ha mar most ennyit hiztal

De en igazabol nem gorcsolok ezen feljon amennyi feljon emiatt nem fogok lemondani arrol amit megkivanok

Edesanyam aki ocsemmel 35 kilot hizott mara csak par kiloval tobb mint 3 gyerek elott szoval itt a pelda hogy mindegy mennyit hizol genetika kinek hogy megy le😊 Ti hogy vagytok ezzel?

2021. jún. 13. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

1 gyerek 30+

2 szintén

3 14

2021. jún. 13. 22:58
 12/16 anonim ***** válasza:
62%

Nem mindegy, hogy mennyit hízol. 10-11kg hipp-hopp lerepül, 30+ az nem fog.

És nem azért basztatnak a súllyal, mert nincs jobb dolguk, hanem mert rohadt megterhelő a szervezeted számára, ha 9 hónap alatt felszedsz 20-30 kg-ot. Csak ugye a kismamák többsége úgy gondolja, hogy belehal, ha megvonja magától a napi fánkot.

Az a gyerek anélkül is egészséges lesz, hogy mindent megennél, amit megkívánsz.

Mindezt úgy írom, hogy az első terhességem 30 kg-mal zártam. Szinte alig ettem valamit, mégis repültek fel a kilók. Mondjuk rohadt vékony voltam előtte (174 cm/50kg)

Én is azt hallgattam mindenkitől, hogy zabáljak csak, majd leadom. Bele se merek gondolni mi lett volna, ha hallgatok rájuk.

Egy évvel vagyok szülés után, egy deka nem megy le hiába edzek, figyelek a kajára és érzem, hogy a szervezetemnek sem tetszik a dolog. Fulladok már, ha fel kell menni a 2-ra gyalog. Bedobog a szívem, ugrál a cukrom...

2021. jún. 14. 08:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso Válaszoló

Nyilvan nem agy nelkul zabalok ossze mindent csak eszek ami jol esik 😊

Napi kajaimnak 30 40 szazaleka gyumolcs szoval egyaltalan nem fankokkal tomom magam jo neha azis becsuszik de kinek nem😂

Probalok valtozatosan egeszseges enni

2021. jún. 14. 10:35
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
A nagy mértékű hízás akkor sem normális, hiába próbálod nyugtatni magad.
2021. jún. 14. 11:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 47kg-vel kezdtem, 63-al mentem szülni. A kórházból 53-al jöttem haza. Szerettem volna ha megmarad, mára 45kg vagyok csak :( nekem genetika, a családban mindenki vékony
2021. jún. 14. 15:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kereken 20 kilót szedtem fel. Én is azon az elven voltam, hogy most aztán kényeztetem magam finomságokkal, kismama vagyok, ilyenkor szabad.. 10 kiló ment le rólam (3 hónapos a fiam). Most egész biztos másképp csinálnám, nem feltétlenül a megjelenésem miatt.. Másodszor egész biztos, hogy jobban fogok figyelni az egészségesebb étrendre!
2021. jún. 15. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!