Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amióta terhes vagyok, egyre...

Amióta terhes vagyok, egyre jobban hülyülök. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyk, 19 hete észrevehetően egyre jobban hülyülök. Elhagyok-elveszítek dolgokat, mindenféléket elfeljetek,pedig ez régebben nem volt, tök jó volt a memóriám. Van, hogy beszélnek hozzám és egy részét nem fogom, észre se veszem, hogy még ezt is elmondták. Ez normális így? Vissza fog térni a régi énem vagy így maradok? Régebben sem voltam egy ejde összeszedett személyiség, de most aztán....Nem azért van, mert el vannak foglalva a gondolataim a babával, mert nem töprengek ezen naphosszat,de vmi a testemben vhol más és mit tehetnék, hogy ez nehogy így maradjon? A szülés után elmúlik?
2007. dec. 24. 10:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg nem csak a babára koncentrálni!Nem lehet,h fáradt vagy,ki vagy merülve?Esetleg valami vitaminhiány?

H normális-e azt nem tudom,mert nálam nem jelentkeztek eddig ilyen tünetek,tény,h fáradékonyabb vagyok,de h szétszórttabb lennék,nem vettem észre.

2007. dec. 24. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy megszületik a baba, összeszedettebb és felnőttebb leszel, mint valaha. Már a terhesség végére kialakul a nőben az a fajta felelősségtudat, ami miatt a nő a család összetartó személye. Én is úgy gondolok édesanyámra, mint aki mindig tudta/tudja, hogy egy adott pillanatban mit kell mondani, vagy mit kell cselekedni. Nem maradsz hülye :-D
2007. dec. 24. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:

maga a gondolat, hogy a terhesség lelassítja szellemi teljesítőképességet egy régimódi elmélet része volt, mely a "Terhesség kvintesszenciája" néven vált hírhedté

"Ez egy elég lenéző attitűd. Én úgy látom, hogy a nők terhesség alatt vannak csúcsformában. De hamar elfáradnak, úgyhogy talán ennek köszönhető az az előítélet, hogy elhülyülnek."

A kutatást a Brit Pszichológiai Társaság konferenciáján ismertették.

2007. dec. 24. 13:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam igaz nállam ez normális mert még 17 éves vagyok 1 hónapja hogy szültem de még mindíg sokszor nem bírok magammal! Hi-hi-hi

Lilla

2008. jan. 14. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!