Mennyibe kerulnek kb a szulési csomagba valo dolgok?
Mit értesz szülési csomag alatt?
Korházi táska tartalma? Kérdés az is mid van otthon? ès mit kell vinned a korházban. minden korház más kér, és ad, így sok helyen pl betét nem kell, vagy hálóing, van ahol kell minden, és van ahol a babának adnak mindent. Nem mindegy. a pakk méretétöl sem.
Az attól függ mid van már és mit kell még beszerezned.
Eldobható bugyi - én a patikában vettem a tena ladyhez valót, és kimostam, teljesen megfelelt... Talán egy ezres volt az 5 db, nem emlékszem pontosan.
Nekem kellett hálóingeket is vennem, mert nem volt kórházi-szalonképes :-) Kínainál 1500 körül volt szerintem.
Kell a betét még, az 700ft körül volt a 10 vagy 12 db, és majdnem elég is lett.
Szoptatós melltartót már a kórházban elkezdtem hordani, na az változó... 2000-10000 között. Én 2000-2500-ért vettem.
Mi kell még? Úgy emlékszem nagyjából ennyi kellett magamra.
Én tegnap vettem meg, így még frissen le tudom neked írni nagyjából, de valóban attól is függ, hogy mid van otthon szalonképes, illetve mit kapsz a kórházban.
2-3 hálóing 1000-2000/db
4-5 bugyi 300-500/db
2-3 pár zokni 300-400/db
1-2 szoptatós melltartó (kínaiban olcsóbb) 1000-*
2 pár papucs ( 1 fürdeni ill. 1 szobába de vehetsz 1 gumi papucsot is és azt tudod használni mindkettőre) 1000-2000
2 nagy +1 kicsi törölköző
betét (én a dm-ben vettem 14db-os Jesse super inkontinencia betétet, ezt ajánlották olyan mint a tena) 599/csomag
Remélem segítettem :)
Könnyű szülést!
38hetes kismama
Azon kívül, amik amúgy is vannak itthon (tusfürdő, sampon, vécépapír, stb), én vettem eldobható bugyit (dm-ben 5 db 600 ft körül), vettem fertőtlenítő kendőt (hogy letöröljem a vécét, mielőtt használom), vettem nedves vécépapírt, hatalmas betétet, és kevésbé hatalmas betétet.
Én is a kínaiban vettem pár darab hálóinget 1000 ft körül, mert az nekem nem volt egyáltalán. Szopimelltartót is a kínaiban vettem kb 7-800 ft-ért.
Nagyjából ennyi.
-Szülés utánra bugyi, kínaiban 10db egy ezresért.
-Betét always night 2duo csomag
-Hálóing szintén kínaiban spagettipántosat, könnyen a cicihez férsz, és mégsem a kényelmetlen(nekem az) szopii hálóing 1000ft/db 5db
-Textil törcsi alváznak, 5db 2000ft(gyorsan nedvszív, hamar szárad, kijön belőle a vér, gátmetszésnél meg nem mindegy, hogy csak kétláb közé fogod és száraz vagy, vagy még törölni is kell)
-Papucs szobába, szintén kínai, 190ft volt akciósan
zuhanyhoz volt
-Köntös, ha gondolod, 2000ft, kínai
-Törölköző
-Tisztálkodó szerek, fogkefe, fogkrém, wc papír, fertőtlenítő kendő500ft/80lap lidli,
-mellszívó, újszülött cumisüveg, cumi, babaholmik(pelus, popitörlő, hintőpor, babaolaj, babaruhák, kissapi)
Én ha jól emlékszem csak 2 db pólót vettem (utálom a hálóinget, így inkább pizsinadrágban és pólóban voltam), betétet 10 db volt 2100 ft elég volt egy csomag (ez olyan bugyipelenka féle volt, de nagyon megérte az árát)!
Papucs, törölköző, tisztálkodási szerek voltak otthon, így azt hiszem csak ennyit költöttem!
Én nem vettem szoptatós melltartót, tök feleslegesnek tartom, kaptam a barátnőmtől jó minőségűt, egyszer használtat, de semmit nem tartott (mondjuk nekem lettek ciciim a terhesség alatt) így erre nem költöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!