Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi kell majd a kórházi csomagba?

Mi kell majd a kórházi csomagba?

Figyelt kérdés

Még csak 24 hetes vagyok, de jó lenne tudni, hogy miket szerezzek be addigra. Már vettem két elöl gombos hálóinget, papucsot. Gondolom majd fésű, fogkefe,fogkrém kell még.

Ezeken kívül mi kell még?

2011. ápr. 13. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Itt a válasz:

[link]

csemegézz belőle, mi kellhet neked, mi nem.

2011. ápr. 13. 11:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: nekem a 2 hálóing nem volt elég, egy nap alatt összevéreztem őket.
2011. ápr. 13. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
 4/8 anonim ***** válasza:

én ez alapján pakoltam:

[link]

5/8 anonim ***** válasza:

Még mindig előző vagyok:

Mivel engem varrtak, nem tudtam ülni, csak támaszkodva feküdni: ezért csak fél kézzel tudtam enni. Nem tudom, milyen lesz a kórházi kaja, de gondolj arra, hogy a látigatóknak szólni kell, csak olyasmi kaját hozzanak, amit fél kézzel tudsz enni, vagy darabolva csomagolják.

2011. ápr. 13. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Hálóing min. 3 db, de legyen több előkészítve, hogy tudjanak bevinni neked.

Bugyi, hálós bugyi, eldobhatós bugyi, nekem volt benn mind, de a második naptól a normál bugyikat használtam (császáros voltam, nem véreztem nagyon).

Betét, tena lady a legjobb, de vihetsz be éjszakait is, hátha nem kell folyamatosan a pelenka méretű... :)

Két papucs, 1 tusolni, 1 járkálni.

Köntös, ha fázós a lábad, zokni.

WC papír, én kettőt vittem, de hozatni kellett még kettőt.

Intim törlőkendő v. nedves wc papír.

Törölköző, 1 nagy, 1 kéztörlő, és több kicsi, tusolás után a lábad közé fogni nagyon jó, nem csorog végig a lábadon a cucc.

Tusfürdő, izzadásgátló, fogkefe, fogkrém, fésű, hajgumi, hajpánt, melltartó betét.

Telefon, telefontöltő, aprópénz, toll, ásványvíz (sok), esetleg mellszívó.

Evőeszköz, pohár, műanyag tányér, konyharuha, szalvéta, papírzsepi.

2011. ápr. 13. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 2 szer szültem már és megfogadtam hogy most tréninget viszek be.Már csak a vérzés miatt is meg jobban oda fogja a betétet.nekem kellett a mellszivó is jó szolgálatott tett.Persze kell evőeszköz,tisztálkodó szerek,a babának is kell pelus meg ilyenek
2011. ápr. 14. 09:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :D
2011. ápr. 14. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!