Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek még 35 hetesen nem...

Akinek még 35 hetesen nem volt befordulva babája, később befordult neki? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam faros maradt a szülésig. Császároztak.
2010. aug. 25. 14:34
 2/9 A kérdező kommentje:

nekem azt hiszem keresztbe van....a fejét az oldalamon nyomogatja ki.....na meg 32 hetes uh-n is keresztbe volt.

hány hétre szültél?a doki mikor mondta meg neked h császár lesz?Vagy várt a végsőkig hátha befordul?

2010. aug. 25. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyan befordult, de nem illeszkedett be a feje, minden vizsgálatnál kimozdult, a szülés sem indult meg a 42. hétig, így császároztak, a doki nem kockáztatott indítással!
2010. aug. 25. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Kicsi a valószinűsége,hogy ilyenkor átfordul a baba,mert más kicsi a helye hozzá.Ha eddig nem illeszkedett be,sajna már nem fog.Nekem szerencsére mindkét gyermekem megfelelően helyezkedett,igy természetes úton születtek.Az unokatesóm várja most nemsokára a babáját és neki is igy a terhesség vége felé fordult át,igy most faros fekvésű és úgy néz ki,császározzák majd.

Ne aggódj kedves kérdező,ha téged is császározni kell,minden rendben lesz!

2010. aug. 25. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
36 hetes UH -on mondta a doki, hogy császárra is készüljek fel, mert faros. Biztatott, hogy megfordulhat és meg is fordult! 40+3 héten született a kislányom természetes úton.
2010. aug. 25. 16:41
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor még reménykedhetek?de nekem nem faros....
2010. aug. 25. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
35 hetes elmúltam mikor megfordult, mert teljesen faros volt. Nagyon fájt, mert már akkor 50cm és 3 kg volt. Az orvos szerint az utolsó hétben is megfordulhat, baba válogatja.
2010. aug. 25. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Faros maradt, császároztak.
2010. aug. 25. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is faros volt,és a 37. héten spontán beindult a szülés.Elment a magzatvízem, majd megcsászroztak.

Minden jót neked a szülésig és kívánom hogy forduljon meg a picurid.

2010. aug. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!