Hanyadik hónapban szokás eltávolítani a méhen kívüli terhességet?
Sziasztok! 21 éves vagyok és várandós. Még nem jutottam el nőgyógyászhoz, (már van időpontom) csak nagyon félek a méhen kívüli terhességtől. Első baba. Férjemmel már nagyon szerettük volna a babát és fél év alatt össze is jött. Szeretnék pár dolgot megtudni erről, hogy ez mennyire veszélyes még az első 1-2 hónapban, és hogy a beágyazódás utántól számítva mennyi időre kell azt eltávolítani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha méhenkívüli lenne azt észre vennéd.... Erős görcs, kávé zacc szerű vérzés stb
A méhenkívülit azonnal meg kell szakítani amint kiderül hiszen nagyon súlyos következményei lehetnek
Ahogy az első válaszoló is írta!
Ha az orvos látja, hogy jó helyen van a baba és van embrió is és szívhang is nagy baj már nem lehet. Persze nincs garancia semmire.
Nem a méhenkívüli a leggyakoribb
Inkább az amikor van embrió de nincs szívhang vagy meg áll a fejlődésben...
Ezekre úgysem lehet felkészülni, úgyhogy kár ezen agyalni!
Ne vonzd be a rosszat
Nekem februárban volt méhen kívüli terhességem.
Az első kimaradt menstruációm napjától 2 hétre elkezdtem vérezni és fájdogált az alhasam. Csak pecsételő vérzés volt, utána pedig barnázgatás.
1 hétig megfigyeltek és vért vettek 2 naponta (uh-n nem lehetett látni semmit), utána megműtöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!