Milyen érték jött ki neked a kombinàlt tesztre?
Figyelt kérdés
Megnyugodtál tőle vagy jobbra szàmítottál?2021. jún. 3. 21:20
11/15 anonim válasza:
Nekem mindre 1:50000 lett, teljesen megnyugtatott minket. Valószínű ha kisebb akkor paráztam volna.
12/15 anonim válasza:
1. Alkalommal megynyugodtam
2. Alkalomma idegesebb lettem
Patau ès Edwards lett rosszabb
Többet nem csinàltatok arányszámosat..
Ha nem jó, lehet rohangálni mindenhova..
Genetikai tanácsadàsra
Amniora
Stb
Egyébként egészséges gyerekeim születtel
13/15 anonim válasza:
Na, akkor ez alapján a táblázat alapján tényleg egész jó lettem az 1:4563-mal 37 évesen. Az 1:200-tól azért betojtam volna.
14/15 anonim válasza:
Az 1-200 csak a kor arányszáma.Onnan indul egy 37 éves ebből lesz aztán a vérvétellel és az uh eredményekkel együtt alacsony vagy épp magasabb kockázatú valaki.A 2780 baromira messze van már a 200-tol szerintem.
15/15 anonim válasza:
Nekem 1:20.000 lett mind a három(21,18,13), 25 éves vagyok. Igazából a számokkal annyira nem foglalkoztam, hanem amit mondtak, hogy teljesen megnyugtató az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!