Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek a szeméremajak...

Mit tegyek a szeméremajak visszérrel? Iszonyatos fájdalommal jár, elviselhetetlen, menni nem bírok tőle.27 hetes babás

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Jujj de durva, én még ilyet nem is hallottam! A dokiddal beszélj szerintem, ő biztos okosabb... főleg ha ekkora fájdalommal jár. Kismamának nem szabad kínlódnia, kihat a babára...
2008. dec. 7. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Bocs,ha hülyeséget kérdezek,de az milyen?

Nekem is rettenetesen érzékeny és meg is van duzzadva.

2008. dec. 7. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek is ilyenje volt, sokat kellett feküdnie, fekvő helyzetben kevéssé fájt neki.
2008. dec. 7. 19:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyan fájdalommal jár, hogy alul a gátizom tájékán erős szúró érzést érzek. Menésnél ez annyira erősödik, hogy a fájdalomtól nem tudok lépni.
2008. dec. 8. 07:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szió

hat csak azzal tudlak biztatni, hogy el fog mulni magatol a terhesség után, a nodokid ha tud adni ra valami kremet, talan, az segit egy picit, de csodat ne varj tole. pihenj sokat.

ha nagyon szelsosegesen durva, akkor sajnos lehet, hogy csaszar lesz belole, de ha a doki nem mondja, akkor természetes.

(ja, ez a felborult hormonhaztartas miatt van, tenyleg nem tudlak massal biztatni, minthogy el fog mulni)

2008. dec. 8. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia, itt egy sorstárs :)! Hát sajnos tenni ellene nem nagyon lehet semmit, nekem kb. a 30. hét körül jött ki, és a dokim azzal "bíztatott", hogy ne aggódjak, ez már csak rosszabb lesz :( Nekem estére szokott nagyon eldurvulni a helyzet, olyankor már minden lépés fáj. Javasolta a Venoruton gélt, hát én kenegetem már vagy 3 hete, de annyit ér, mint halottnak a csók. Meg persze a sok pihenés, főleg fekvés. Na de hát ki bír egész nap fetrengeni? Én legalábbis nem tudok, mert ezt leszámítva szerencsére semmi gondom nincs és buzog bennem a tettvágy.

Állítólag a szülés után azonnal elmúlik. Szóval kitartás!!!

36 hetes babás

2008. dec. 8. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia!Sajnos nekem is kijött,az orvos azt mondta,hogy szedjek Detralexet,de ha sokkal rosszabb lesz akkor a terhesség vége felé áttérünk injekcióra!Szerencsére eddig nekem nem fájt olyan nagyon vészesen!
2008. dec. 8. 18:41
 8/10 anonim válasza:

Kedves kérdező, remélem még időnként olvasgatod ezt az oldalt, mert lenne egy pár kérdésem. Sajnos én tegnap szembesültem ezzel a visszérrel, és én is 27 hetes vagyok pont. Nekem is írtózatosan fáj, főleg esténként. Kedden megyek dokihoz újra, de addig kiváncsi vagyok, hogy neked mennyit javult, vagy változott? Lehet, hogy már a babód is megszületett, akkor az is érfdekelne, hogy milyen szülséed volt és utána mennyire rá húzodott vissza.

Remélem tudsz válaszolni!

Üdv: Kata

2009. márc. 21. 09:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nekem elmúlt jegeléstől, és a doki szerint sem volt visszér, csak egy ideget nyomhatott a pici. Ezért sajnos nem tudok válaszolni kérdésedre. 4hetes babó anyukája
2009. márc. 22. 13:18
 10/10 anonim válasza:
Szia, azért köszönöm szépen a válaszodat! És nagyon gratulálok a babóhoz!!!!!!
2009. márc. 25. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!