Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti beoltatjatok...

Kismamák! Ti beoltatjatok magatokat COVID ellen? Ha igen, miért, ha nem miért? Ha igen melyikkel?

Figyelt kérdés

2021. máj. 30. 21:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Miért ne?
2021. máj. 31. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

5-ös nagyon köszi, nagyon jól összefoglaltad, az amerikai oltott terhes fórumot hol találtad? Én nyár végén, ősszel szeretnék teherbe esni, 38 leszek decemberben, tehát már eléggé ketyeg (sajnos anyagilag most tehetjük meg, páromat is 30 fölött találtam meg, mielőtt jön, hogy miért nem szültem 30 évesen).

Nem tudom mit csináljak, oltassak vagy sem, igazából már szeretnék túllenni rajta, mert mindenhonnan a nyomást kapom az oltás miatt (rokonok, munkahely), de amúgy nem venném fel magamtól. Attól félek egyedül, hogy esetleg kórházban kell lennem a terhesség miatt (ne adja Isten, de bármi lehet) és akkor ha nem vagyok beoltva az elég gáz, akkor biztos el fogom kapni.

2021. jún. 1. 07:38
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó vagyok, illetve attól is félek, hogy felborítja a ciklust, ami nálam jól működik (lekopogom), na most ha hónapokra felborítja az azért gáz, mert nekem hónapok nagyon számítanak. Kíváncsi lennék az oltást követő ciklus problémák kinél jelentkeztek elsősorban, amit pedzegetnek, hogy esetleg véralvadási nehézségeik vannak, de nem tudnak róla?
2021. jún. 1. 07:42
 14/15 anonim ***** válasza:
22%
Egy bizonyos szempontból végtelenül egyszerű dolog ez: ez a vírus itt van és itt is lesz. Aki nem védekezik oltással, előbb vagy utóbb el fogja kapni. A kérdés csak az, hogy mikor.
2021. jún. 1. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
12,13 válaszoló! Én is ősszel szeretnék teherbe esni ezért oltattam be még most magam Modernával. Hidd el nem játék ez a vírus, terhesen másképp reagál rá a szervezeted, plusz alig van gyógyszer, amit akkor beszedhetnél. Még most időben vagy, hidd el nekem sincs semmi bajom, már két ciklusom is volt az oltás óta, és nem zavarta be! Semmit se vettem észre.
2021. jún. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!