Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Forduljak orvoshoz vagy még...

Forduljak orvoshoz vagy még várjak ?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok 16 hetes terhes .

Tegnap éjszaka hátfájásra ébredtem és azóta is fáj , igazából úgy érzem a gerincem , egész le végig és néha a bal kezembe is benyilal , de olyan gerincfájás amit eddig nem tapasztaltam soha ! Ez mellé társul erős fejfájás és enyhe hányinger is . Akár hogy ülök , állok , fekszek , fáj ... normális vagy nagy baj is lehet ? Orvoshoz 2 hét mulva kell menjek , várjam ki vagy menjek azonnal ?

Köszönöm !!!

2021. máj. 30. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Van már fogadott orvosod? Mindenképpen hívd fel még most.
2021. máj. 30. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ügyeletre menj
2021. máj. 30. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen van orvosom akihez járok 2 hét mulva van időpontom hozza .

Valami gond lehet ?

2021. máj. 30. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A gericfájdalom, erős fejfájással és hányingerrel együtt valljuk be nem épp megszokott. Én inkább mennék az ügyeletre. De te tudod.
2021. máj. 30. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Én terhesen erős frontérzékeny voltam, de menj ügyeletre, ha az megnyugtat.
2021. máj. 30. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Kórházba jelen helyzetben csak orvosi javaslatra mennék be. A dokidat hívd fel, ő majd megmondja, mit kell tenni.
2021. máj. 30. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg nem nőgyógyászati probléma.Volt egy ismerősöm aki kb középidőtől bottal járt mert a baba úgy feküdt, hogy elnyomott valami ideget.Inkább valami ilyesmire gondolnék.Érdemes megkérdezni telefonon az ügyeletet, hogy náluk mi a protokol, mert nálunk pld kísérő nélkül sürgősségire be lehet menni, na meg hogy olyannak gondolják e a problémát, ami azonnali orvoslásra szorul.Mindenképpen utána járnék a dolognak olyan gyorsan ahogy lehet.
2021. máj. 30. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ügyelet, ne várj!Komolyabb bajt is jelezhet.
2021. máj. 30. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!