Nemtudom hány hetes terhes vagyok, valaki segitene ötletelni, hogy hol tarthatok?
Figyelt kérdés
Május 20-adikán teszteltem az első gyenge pozitívat. Ha kivonom belőle a 12-15 napot, ami a HCG termelődés ideje, akkor valamikor 5-ödike környékén kellett együttlennem a párommal. Ami nem lehetséges, mert 28- 5 ig menstruáltam. Viszont eléggé furcsa volt a menstruációm, mert ilyen halvány rózsaszínnel kezdődott, ami sose volt. Nem is fájt annyira, nem volt annyira nagyon erős. Előtte is voltam együtt párommal közvetlenül. Első hónapban összejött így azért tudom nagyjából az aktusomat :) szerintetek már terhes voltam és nem is valós menzesz volt? Vagy nagyon korán kimutatta a teszt? (Akkor biztosan nem volt peteérésem). Orvoshoz megyek szerintem ma, csak nem tudom az UH látná-e a terhességet, mivel nemtudom hány hetes lehetek :) köszi2021. máj. 27. 11:59
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem a 20 as erzekenysegu volt ilyen 20-adikán :)
2021. máj. 27. 14:13
12/13 anonim 

válasza:

Az első teszted ami halvány pozitív kb lehet 9. dpo(nekem is akkor mar pozitív lett) akkor kb 8-11-e körüli együttlétbol foganhatott. Előző ciklusban vagy mensi előtt nem valószínű, akkor mar erős + lett volna 20-an is.
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom !! 😇
2021. máj. 27. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!