Nemtudom hány hetes terhes vagyok, valaki segitene ötletelni, hogy hol tarthatok?
Figyelt kérdés
Május 20-adikán teszteltem az első gyenge pozitívat. Ha kivonom belőle a 12-15 napot, ami a HCG termelődés ideje, akkor valamikor 5-ödike környékén kellett együttlennem a párommal. Ami nem lehetséges, mert 28- 5 ig menstruáltam. Viszont eléggé furcsa volt a menstruációm, mert ilyen halvány rózsaszínnel kezdődott, ami sose volt. Nem is fájt annyira, nem volt annyira nagyon erős. Előtte is voltam együtt párommal közvetlenül. Első hónapban összejött így azért tudom nagyjából az aktusomat :) szerintetek már terhes voltam és nem is valós menzesz volt? Vagy nagyon korán kimutatta a teszt? (Akkor biztosan nem volt peteérésem). Orvoshoz megyek szerintem ma, csak nem tudom az UH látná-e a terhességet, mivel nemtudom hány hetes lehetek :) köszi2021. máj. 27. 11:59
1/13 anonim 

válasza:

20-a óta erősödött a teszted?
Előfordulhat, hogy a menstruáció előtt, alatt vagy közvetlenül utána volt peteérésed.
Nem akarok ostobaságot mondani, de ha így számoljuk, akkor nagyon korai terhesség, nemrég tapadhatott meg. Éppenséggel elmehetsz orvoshoz, de nem biztos, hogy fog is látni valamit. Talán 2-3 hét múlva.
2/13 anonim 

válasza:

Ha az utolsó menzeszed május 5 akkor június 5en kellene lenned 4 hetes terhesnek. A fogantatás pedig csak akkor lenne lehetséges megmondani ha csak 1x lettél volna a pároddal, vagy lombik lett volna. A kisfickok akár napokig is ellehetnek ott bent mielőtt megtermekenyitenenek egy petesejtet. Szóval elvileg 3 hetes vagy korobelul.
3/13 anonim 

válasza:

Az elején mindig az előző menstruáció első napjától kell számolni. Ez legtöbbször jó is, de a 12 hetes genetikai ultrahangon módosíthatnak pár napot.
4/13 A kérdező kommentje:
3 teljesen eros pozi tesztem van azota. Egyertelmu, keso este csinaltam oket :) ha jol tudom a mensi elso napjatol kell nezni, es alkalmazas szerint 5. Hetet kezdtem, ha mensi volt a 28-adikai. De ebben nem vagyok biztos :/
2021. máj. 27. 12:29
5/13 anonim 

válasza:

Ha mész dokihoz, ő majd pontosít ugyis. De ha időpontot kérsz akkor is az előző mensi első napját kérdezik, az alapján adja az időpontot mikor érdemes már menni. Mert ha most mennél, még ugysem látnának semmit.
6/13 A kérdező kommentje:
Hat, valoszinuleg nem latnanak semmit, igen, ha a menzesz jelegu dolog utan lettem terhes. De ezt nem hiszem, mert nem voltunk együtt ott abban az időben. Akkor viszont mar lehet 6-7 hetes is
2021. máj. 27. 12:33
7/13 A kérdező kommentje:
Csak az nem tiszta, ha mondjuk 12 -13 an voltunk egyutt, hogy tudta kimutatni 20-an a teszt :) mert szerintem nem lehetséges. Be sem ágyazódott még. Szóval menzesz előtt kellett szerintem sikerulnie :)
2021. máj. 27. 12:35
8/13 anonim 

válasza:

Ha május 20-án lett gyenge pozitív, akkor nem foganhatott menzesz előtt, az már teljesen erős lenne. Nem kell 15 napot levonnod, nekem például ovuláció után 10 nappal már halvány pozi volt a teszt és ez teljesen normális. Tehát ha 20-bol levonjuka tíz napot, teszem azt 10-én foganhatott mondjuk. Ha 28-án volt a menzeszed, május 10. kb. a 13. ciklusnapod, az egy teljesen normális időpont az ovulációra. És így 20-án már lehetett pozi teszted.
9/13 A kérdező kommentje:
Ohhh ertem :) igy erthetobb igen ! :) koszonom! En ugy szamoltam h 5. Kornyeken foganhatott :) koszii!
2021. máj. 27. 12:48
10/13 anonim 

válasza:

Nekem ilyen volt a tesztem mensi előtt 3-4 nappal, az egyik 10 es érzékenységű a másik 25 az alig látható.
Mondjuk te 9-10 napon csináltad a tesztet akkor inkább 10-11 lehetett peteérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!