Van remény, hogy a negatív tesztek ellenére terhes legyek?
Figyelt kérdés
1 hete késik és tegnap óta émelygek. Ha jól számolom ez lenne a 4. Hét.2021. máj. 26. 08:03
1/10 anonim válasza:
Mikor teszteltél? Csinálj ma is.
2/10 anonim válasza:
Én most valamit nem értek. Most lennél 4 hetes? Akkor hogy késhet 1 hete? 21 naposak a ciklusaid? Ha egy hete késik, bizonyára már mutatna valamit a teszt.
Én a kimaradást követő 2 hétre kezdtem émelyegni amúgy, négy hetesen ez egy kicsit korai még, nem érik el a hormonok azt a szintet.
3/10 anonim válasza:
Igen, a 2-essel értek egyet, nekem pl eleve 4 hetente van mensim, szóval durva hogy 1 hete késik :D lehet csak a ciklusod állt be a normálisra.
4/10 anonim válasza:
Az émelygést már csak beképzeled..
6/10 anonim válasza:
Nem vagy terhes és a gyomoridegtől émelyegsz.
7/10 anonim válasza:
ritkán de előfordul,hogy negativ teszt és terhes vagy
8/10 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta 4 nap késés semmi.Előfordul.
9/10 anonim válasza:
Jaa neked egy hete.Kimutatta volna a teszt.Viszont ha egy hete késik akkor már 5 hetes vagy...ha terhes vagy.
10/10 anonim válasza:
nem a legolcsóbb tesztet vedd meg ...nekem az érzékenyen 2 baromi erős csík van (bár igaz 1500 ft) a 300 ft os most is tök halványan jelzi (2 napja késik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!