Megesett már itt valakivel hogy a negatív tesztek és menstruáció szerű ellenére terhes volt?
Már van egy lányom,vele az első hónapban a megszokottnál gyengébb és rövidebb menstruációm volt.A terhességi teszt nem mutatta ki a terhességet csak a kórházi vizeletteszt.
December óta a menstruációm pontos de eltér az átlagostól. Szörnyen szagérzékeny lettem,eleinte abszolút semmit nembírtam enni most pedig àllandóan éhes vagyok.A hasam feszül szurkál,a mellem feszül sokat faj a fejem és a csípőm is,ami szélesedett is.A hányinger végig kíséri a napom. A gyümölcsöt imádtam de egy falat nem megy le a torkomon belőle.
A vérvétel választ adhat?
Ma megyek a háziorvoshoz elmondom mi a helyzet kérek vérvételt.Hát kíváncsi leszek.
A szagérzékenység ami igazából sosem volt és a csípőm pedig csak akkor szélesedett.
Szeretnènk babát de nem vagyunk rágörcsölve a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!