Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ért valami megaláztatás a...

Ért valami megaláztatás a terhességed/szülésed során az orvosod vagy bárki által?

Figyelt kérdés
2021. máj. 25. 13:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

#10 Akkor sajnos jönne a birosagi végzéssel , s akkor tobb láthatás jutna neki, mint amit most adunk. Ha esetleg nem adjuk meg, akkor mi szívjuk meg..

A fiának is küldte a kilakoltatási bírósági végzést, tőle bármi kitelik.

2021. máj. 25. 16:02
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Ó hogyne. Most 3.gyermekemnél 27.héten hajnalban elkezdtem vérezni. Rohantunk az ügyeletre, az ügyeletben lévő orvos hülyének nézett, megalázott mondván nem tudom honnan véreztem mert mire beértünk 1.5 óra múlva elmúlt ( bélgyulladással küzdöm, akkor épp gyulladásban voltam) mindenáron erősködött biztosan nem hüvelyi vérzés volt.. ezt tetézte mikor megtudta ki az orvosom majdhogynem felrobbant. ( rühellik egymást) üvöltött hogy túl egy toxémiás terhességen miaz, hogy nem végeztettem szűrővizsgálatot..

Végig hallgattam az üvöltözését majd közöltem vele, hogy 11 éves korom óta menstruálok, 6 éve küzdök ismeretlen eredetű bélgyulladással. Ez a 3.veszélyeztetett terhességem, ebből első kettőt végig véreztem. Ne akarja megmondani, hogy honnan véreztem vagy honnan nem!

3.terhesség. A toxémiát megelőzni nem lehet, vagy kialakul vagy nem. Van 3 nagy labor, alap magasvérnyomásos vagyok, 6.héten látott kardiológus, szedem a gyógyszert. Mi a büdös fszomnak fizessek toxémiaszűrést?

Felvett az osztályra. Előadta viziten mindenkinek, hogy milyen birka vagyok aki nem tudja honnan vérzett..

2 nap múlva a főorvos nézett bután mikor újra elkezdtem vérezni, hogy jé tényleg hüvelyi vérzés.. Kiderült tágulásos vérzésem volt.

Annak meg közöltem, hogy lehet nincs 2 betű a nevem előtt, de azért olyan hülye sem vagyok, hogy ne tudnám megkülönböztetni honnan vérzek..

2021. máj. 25. 16:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerencsére sosem.

Ez a harmadik terhességem, de eddig mindig jó helyre kerültem (lekopogom) :)

2021. máj. 25. 16:40
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Iszonyu bunko szulesznot fogtam ki,pofakat vagott,beszolt. Leuvoltott hogy szuloagyon nem hordunk bugyit,meg egy ujjnyira se taguultam,mit meztelenkedjek? Aztan a veres betet rossz helyre dobtam,uvoltott. Akkor leugrottam az agyrol es kiszedtem,jo helyre tettem. Vegul teljesen lealltak a fajasok,megallt a dolog. Akkor meg karomkodott,hogy nem igaz hogy nem tudom megszulni,neki mar megint csaszarra kell elokesziteni . Anyad! Egy katetert kellett berakni. Mivel erdemeltem ki a vanasmodot,sose tudom meg. A gyerekagy meg rosszabb volt,ehezett a gyerek,de nem adtak enni neki,kiszaradt,700 grammot fogyott es ott is beszoltak tobbszor. Idegrosszeroppanas kozeleben voltam. Sirva mentem haza.
2021. máj. 25. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Lekopogom eddig nem, pedig sztkba járok. Nincs chit-chat, de az összes vizsgálatot mindig tök korrektül megcsinálták, és az orvosom is tök normális. A védőnőmet meg kifejezetten bírom.
2021. máj. 25. 17:43
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
Eddig nem, hála istennek, bár én magánba járok, ott meg ugye a pénzért jár a normális bánásmód. Remélem a szülést is megúszom majd horror történet nélkül, mert néha olyanokat olvasok, hogy égnek áll tőle a hajam. A szüléstől magától kevésbé félek, mint attól, hogy kifogok valami paraszt szülészt vagy csecsemőst. Mondjuk elég nagy szám van, meg tudom magam védeni ha kell, nem is vagyok érzékenykedős, de ki tudja szülés közben vagy után mennyire tudom majd ezt a skillt aktiválni.
2021. máj. 25. 18:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ilyen. Bár, a csecsemős nővéreker élve gyújtanám fel. Viszont amíg bent volt, addig senki nem szólt egy rossz szót sem.
2021. máj. 25. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ó, engem a kórházban alázott szarrá mindkét orvos, aki vizsgált (nem tervezett baba, egyedül fogom vállalni). Szerencsére a magán dokim felkészített rá (olyan vizsgálatok miatt kellett bemennem a kórházba, amiket ő nem tudott elvégezni) és utána is mondta, hogy reméli elengedtem ezeket és nem fogom emészteni magam rajtuk, mert ő az ilyen embert nem is nevezné orvosnak. Azóta már inkább csak nevetek rajta.
2021. júl. 17. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!