Ért valami megaláztatás a terhességed/szülésed során az orvosod vagy bárki által?
#10 Akkor sajnos jönne a birosagi végzéssel , s akkor tobb láthatás jutna neki, mint amit most adunk. Ha esetleg nem adjuk meg, akkor mi szívjuk meg..
A fiának is küldte a kilakoltatási bírósági végzést, tőle bármi kitelik.
Ó hogyne. Most 3.gyermekemnél 27.héten hajnalban elkezdtem vérezni. Rohantunk az ügyeletre, az ügyeletben lévő orvos hülyének nézett, megalázott mondván nem tudom honnan véreztem mert mire beértünk 1.5 óra múlva elmúlt ( bélgyulladással küzdöm, akkor épp gyulladásban voltam) mindenáron erősködött biztosan nem hüvelyi vérzés volt.. ezt tetézte mikor megtudta ki az orvosom majdhogynem felrobbant. ( rühellik egymást) üvöltött hogy túl egy toxémiás terhességen miaz, hogy nem végeztettem szűrővizsgálatot..
Végig hallgattam az üvöltözését majd közöltem vele, hogy 11 éves korom óta menstruálok, 6 éve küzdök ismeretlen eredetű bélgyulladással. Ez a 3.veszélyeztetett terhességem, ebből első kettőt végig véreztem. Ne akarja megmondani, hogy honnan véreztem vagy honnan nem!
3.terhesség. A toxémiát megelőzni nem lehet, vagy kialakul vagy nem. Van 3 nagy labor, alap magasvérnyomásos vagyok, 6.héten látott kardiológus, szedem a gyógyszert. Mi a büdös fszomnak fizessek toxémiaszűrést?
Felvett az osztályra. Előadta viziten mindenkinek, hogy milyen birka vagyok aki nem tudja honnan vérzett..
2 nap múlva a főorvos nézett bután mikor újra elkezdtem vérezni, hogy jé tényleg hüvelyi vérzés.. Kiderült tágulásos vérzésem volt.
Annak meg közöltem, hogy lehet nincs 2 betű a nevem előtt, de azért olyan hülye sem vagyok, hogy ne tudnám megkülönböztetni honnan vérzek..
Szerencsére sosem.
Ez a harmadik terhességem, de eddig mindig jó helyre kerültem (lekopogom) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!