Programozott császáros szülés! Nem tudom, hogy örülnöm kéne a törődésnek, vagy ez az egyszerűbb a dokinak?
Vannak dokik (még) akik nagyon végső esetben műtenek csak. Az én dokim már zavart el pár terhes anyukát aki a pénzét lebegtette meg az orra előtt azzal h had lehessen neki is progis császára. De a te eseted teljesen más. Én nem ítélkenék a dokid felett.
Valószínűleg a korod miatt mondta a doki. Kérdezz rá, és rögtön kiderül. Én biztosan megkérdezném a helyedben.
utolsó vagyok.
még annyit h ezt talán ott akkor meg is kérdezhetted volna. Most mindenki szpulja a dokidat, de lehet h semmi gáz vele. Ha már volt császárod lehet h automatikusan az következik nála is.
Amúgy én nem szültem császárral egyszer sem, de sógornőm igen. Nagyon könnyen viselte. És azt mondta h reméli a 2.is az lesz. (hamarosan szül de még nem mondta a dokija h hogyan zajlik majd. Ő nagyon császárt akar.)
Fura itt mindenki olyan nagy fájdalmakról számol be a császár után. Ami biztosan való is, hisz izmokat varrnak, meg a hasfalat, de a sógornőm az egyetlen akitől császáros véleményt hallottam élőben, és ő nem beszélt 3 hetes kínlódásról. Azt mondta, 1-2 napig fájdogált, de nem volt vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!