Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki 9 hónapos terhes és...

Ha valaki 9 hónapos terhes és nem tud hova menni de nem akar szólni se a vedononek se másnak akkor milyen lehetőségei vannak ?

Figyelt kérdés

Mármint se család se ismerős se Barát senkije nincs. És mennie kell az albérletbol.

Olyankor mit tehet az ember ?

2021. máj. 22. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
100%

50!

Itt egyáltalán fel se merülne hogy az alának adnánk, mert aztbirta, nincs apasági nyilatkozat. Itt egy egyedülálló anya van.

De mondd, ha nem adja örökbe, hogyan tovább? Nyilvánvalóan jövedelme nincs. Kap majd huszonix ezer gyest meg a családit. Abból ehenhalni lehet. Ez a cél?

2021. máj. 23. 11:00
 52/75 anonim ***** válasza:
84%
Ez a kérdés nem arról szól, hogy rábeszéljük az anyát az örökbeadásra, hanem hogy legalább az utcáról jöjjön be, és ne a bántalmazó férfinál kössön ki. Nyilván nincs ideális helyzetben. De ha anyaotthonba kerül, az pont arra van, hogy az ilyen csávából kihúzza. Muszáj lesz korán elmennie dolgozni, de össze fogja tudni szedni magát egy alap szinten.
2021. máj. 23. 11:05
 53/75 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal menj be anyaotthonba!

Nem fogjak elvenni a gyereked hidd el volt sogornom 2 gyerekkel ment be es vele maradtak a gyerekek! Kapott alberletet is egy ido utan, segitettek rajta!

Menjel kerj segitseget dragam nagyon sajnallak nekem 2 hetes kisfiam van engem is bantott az apja terhesen el tudom kepzelni milyen nehez helyzetbe lehetsz de muszaj lepni elso sorban a pici miatt de magad miatt is! Elhiszem hogy felsz de muszaj most osszeszedned magad egy kicsit ha jobb eletet akarsz a gyerekednek! Hidd el nagyon meg fogod koszonni magadnak ha mersz lepni!

Sok sikert kivanok es irj mindenkepp hogy hol vagy!!

2021. máj. 23. 11:32
 54/75 anonim ***** válasza:
83%

Én megertem, hogy aggodik a kisbaba miatt, aki azt mondja, adja örökbe, de ez azért nem ilyen fekete-fehér.

Azért, mert ő nem született olyan szerencses helyzetbe, hogy meglegyen a támogató háttere és, hogy olyan egeszseges onertekelese alakulhasson ki, hogy ne válasszon egy bántalmazó partnert és ragadjon bele a kapcsolatba meg nem biztathatjuk, hogy mondjon le a babajarol, azért ez nagyin durva. Akkor aki szegény, nem magasan edukalt fogja a gyereket és adja oda a gazdag, magasan edukaltaknak?

Pont azért jöttek létre bölcsődék, óvodák, mert minden gyerekeknek jar a meleg, a főtt etel és a gondoskodás. Persze működhetne jobban, de a kezdeményezés szuper és pont ez a gondolat hozta magaval, nem az volt a megoldás, hogy vegyük el a szerencsetlenebbek gyerekeit és ereztessuk vele, hogy jobb lenne a gyereknek másnál.

Nehéz kezdet lesz, de miért ne próbálhatja meg egyenesbe hozni az életet, anyaotthon, ott gondoskodnak a picit pl amíg dolgozik esetleg tud mellette valamilyen jól jövedelmező szakmát szerezni, Körmösnek, masszőrnek nem annyira hosszú idő kitanulni például. Manapság a szolgáltató szektor egy része bőven jobban tud keresni, mint a közszférában.

Az nagyon rossz, hogy úgy esett teherbe valóban, hogy nincs annI megtakarítása, ami elég egy kaucióranes néhány hónap tulelesere, ez sajnálatos és remelem mások tudatosabban csináljak, de ezen már nem tud valtoztatni.

Egy újszülöttnek meleg kell, biztonság, egeszseges anya közelsége, anyatej, vagy tapszer. Ez néhány hónapig bőven igaz. Azalatt pedig egy anyaotthon támogató hálója segítségével miért ne szedhetne össze magát. Ha nem tudja, akkor is dönthet úgy, hogy gondoskodjon más a babajarol. De hátha sikerül.

2021. máj. 23. 12:25
 55/75 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt felejtitek el, hogy az anyaotthonokba is nagyon nehéz bejutni mert alig van hely.
2021. máj. 23. 12:48
 56/75 A kérdező kommentje:

Több hetes varolista van megkerdeztem...

Nem csak c

Gyesem lesz, van bejelentett munkám jár a csed gyed stb, DE sajnos vettem fel hitelt a keresere amit tőlem vonnak csak szóval 70% a bevetelemnek arra fog menni és a tappenzem jelenleg is arra megy. Anyagilag is ki vagyok szolgáltatva

Illetve amikor teherbe estem 4 hónapos koraig kb a saját lakásban laktunk ahonnan a nővérem kidobott mondván neki nagyobb szüksége van rá, és mi pedig oldjuk meg ahogy akarjuk, ezért lett albérlet

Illetve sajnos sakkban tart az egész családja és tudnak zsarolni, így sajnos vissza kell mennem hozzá. És csöndben maradnom és csak a babára koncentrálni és neki mindent megadni... szóval ennyi, köszönöm a sok választ azért

2021. máj. 23. 12:59
 57/75 anonim ***** válasza:
100%

Ha saját lakás hogy tudott kidobni a nővéred? Ha saját lakás kidobatod a nővéred a rendőrökkel.

Ha osztott a ház akkor is jogod van ott lenni.

2021. máj. 23. 13:12
 58/75 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha közös el lehet e adni és mindketten vegyetek egy kisebbet, ami a sajatotok és nem kell osztozkodni!
2021. máj. 23. 13:17
 59/75 anonim ***** válasza:
100%
Fú, ez a történet kezd egyre zavarosabb lenni. A saját lakásodból kirakott a nővéred, mert neki jobban kell, miközben te 4 hónapos terhes voltál? Ez hogy történhetett meg?
2021. máj. 23. 13:56
 60/75 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, meg ez a hitel dolog. Borzasztó.
2021. máj. 23. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!