Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki 9 hónapos terhes és...

Ha valaki 9 hónapos terhes és nem tud hova menni de nem akar szólni se a vedononek se másnak akkor milyen lehetőségei vannak ?

Figyelt kérdés

Mármint se család se ismerős se Barát senkije nincs. És mennie kell az albérletbol.

Olyankor mit tehet az ember ?

2021. máj. 22. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld, hideg van. Menj be a kórházba,ott segíteni fognak.
2021. máj. 23. 00:22
 42/75 anonim ***** válasza:
100%
Ver a pasi vagy mit csinal, hogy nem akarsz hazamenni?
2021. máj. 23. 01:09
 43/75 A kérdező kommentje:
Elofordul az is ... nagyon agresszív börtönbe zár elzár mindenkitol és mindentől és az anyjával ketten terrorizalnak. Elég hosszú sajnos. De rajottem h nincs más választásom kénytelen vagyok vele maradni és reggel haza megyek. Nem tudom meddig fogom bírni de tényleg nincs más megoldás
2021. máj. 23. 01:54
 44/75 A kérdező kommentje:
Ha nem maradok vele elintezi hogy elvegyek tőlem a gyereket ezt már nem egyszer mondta. Szóval vissza megyek de majd csak reggel... hatja kicsit át gondolja a dolgokat és normálisabb lesz. Vagy lehet rosszabb lesz mint előtte n3m tudom
2021. máj. 23. 01:58
 45/75 anonim ***** válasza:
85%

Engem ez ismeretlenül is nagyon megvisel, hogy egy születni készülő baba és egy terhes nő az utcan ejszakazik.

Azért kérlek írj majd, rendben vagytok e.

Azt írod a srac elzár “mindentől és mindenkitől”.

Azokat hívd fel először! Akikre gondolsz, mikor azt mondod, hogy elzár tőlük.

2021. máj. 23. 07:07
 46/75 anonim ***** válasza:
100%

A kórházban elég ha azt mondod rosszul vagy, nagyon szédülsz, faj a hasad. Nem muszáj megmondani, mi van otthon.

Persze akkor a család segítőt sem fogjak értesíteni.

2021. máj. 23. 07:08
 47/75 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk... meg nem találtam ki mi legyen. Várok valami isteni szikrát vagy jelet. Nem fáztam ettem ittam. Viszont kezdek nagyon kimerült lenni:(
2021. máj. 23. 07:29
 48/75 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, ne higyj ennek a az embernek! Nem igaz, hogy ő elvetetheti tőled a babát! Ha elmondod, hogy hogyan bántalmazott, ő sem fogja megkapni! Segítséget kell kérned, amit most a kórházban vagy egy anyaotthonban kaphatsz meg. Ha hazamész, csak rosszabb lesz. Ez az ember, akit a párodnak nevezel, nem fog megváltozni, és a gyerekedet is bántani fogja, ha odamész! Van más megoldás, csak kérj segítséget.
2021. máj. 23. 09:29
 49/75 anonim ***** válasza:
29%

48!

Van egy nő, akinek semmije nincs. Se lakhatás, se jövedelem, semmi. Van egy férfi, akinek ezek adottak. Komolyan gondolod, hogy majd a semmire kiadnak egy csecsemőt a kórházból? A bántalmazást meg bizonyítani kell, bemondással nem jut messzire.

Nem azt mondom, hogy támogatni kell a bántalmazást, még véletlenül se. De itt adott egy nem túl értelmes nő, aki a nullára teherbe esett egy eleve bantalmazo kapcsolatban. Komolyan neki kellene gyereket nevelnie? Úgy, hogy a kérdése is eleve úgy indul, nem akar szólni senkinek???? Milyen sorsa lenne annak a gyereknek? A híd alatt léteznének, vagy bántalmazó apucinál? A gyereknek az örökbeadás lenne a legjobb.

2021. máj. 23. 10:48
 50/75 anonim ***** válasza:
84%
#49, de nem akarja örökbeadni. Bepánikolt, most hülyeséget csinált, de szerintem össze fogja szedni magát. Újszülöttet nem fognak olyan simán az apának adni, főleg ha az anya talál helyet anyaotthonban. Csak kérjen segítséget végre, mert ha tovább halogatja, csak egyre romlanak az esélyei.
2021. máj. 23. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!