Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kórházban, a 18 heti kötelez...

A kórházban, a 18 heti kötelező ultrahangon, lehet képet kérni a babáról?

Figyelt kérdés
2007. dec. 23. 09:37
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Én minden ultrahangon kaptam képet kérés nélkül, függetlenül hogy kórházban voltam, vagy magánrendelésen!

De a legnagyobb élmény és ahol a baba teljes egészében látszik a 4 dimenziós ultrahang ami fizetős de nem szabad kihagyni ha anyagilag megteheted...

2007. dec. 23. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Elvileg meinden uh-on adnak képet kérés nélkül,de vannak ettől eltérőek.Pl.nekünk azért nem adtak,mert új a gép és még nem ért ide a nyomtató része.De volt már ismerősöknél olyan,hogy arra hivatkoztak magánrendelésen,hogy nincs papír a gépben(ez röhej,nem telik abból az 5-10 ezer forintos díjukból???).
2007. dec. 23. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sosem adnak, de ha előre befizeted a csekket-a kép 500 a film 1500 ft-akko kapsz, ha kérsz.
2007. dec. 23. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor a szt. Jánosba jártam,akkor kérés nélkül kaptam a kötelező UHkon.Aztán át kellett mennem Vácra,ott meg nem kaptam,de most elhatároztam,h kérek a következő alkalomkor.
2007. dec. 24. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Kórháza válogatja, valamint az orvos és egyéb tényezők...

Például Székesfehérváron nem adnak/adtak az SZTK-s rendelésen De sok helyről hallottam én is, hogy kérés nélkül is adnak, nem csak "magán betegeknek"

Én most a SOTE I.re járok, itt ha kérek adnak, de pénzért, ami nem vészes összeg a sima kép 500 a színes 4Ds 1000 (de ezt nem minden esetben tudnak adni) Valamint videó felvétel a vizsgálatról 2500 Ft. Bárkinek. Nem kell könyörögni meg semmi, aki ki fizeti meg kapja, független attól, hogy van-e fogadott orvosa vagy sem...

2007. dec. 27. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem Szegeden a Női Klinikán nem adtak, hiába kértem. Azt mondták, hogy csak a 4D-s ultrahangon adnak.

A 4D-n kaptam egy képet, egy CD-t 8 képpel, meg egy dvd-t a vizsgálatról, ami kb. 15 perc. (igen borsos áron:12.000 Ft)

Bár akárhányszor ránézek a képre, úgy gondolom: Megérte!

32 hetes Kismama

2007. dec. 29. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!