A kórházban, a 18 heti kötelező ultrahangon, lehet képet kérni a babáról?
Szia!
Én minden ultrahangon kaptam képet kérés nélkül, függetlenül hogy kórházban voltam, vagy magánrendelésen!
De a legnagyobb élmény és ahol a baba teljes egészében látszik a 4 dimenziós ultrahang ami fizetős de nem szabad kihagyni ha anyagilag megteheted...
Kórháza válogatja, valamint az orvos és egyéb tényezők...
Például Székesfehérváron nem adnak/adtak az SZTK-s rendelésen De sok helyről hallottam én is, hogy kérés nélkül is adnak, nem csak "magán betegeknek"
Én most a SOTE I.re járok, itt ha kérek adnak, de pénzért, ami nem vészes összeg a sima kép 500 a színes 4Ds 1000 (de ezt nem minden esetben tudnak adni) Valamint videó felvétel a vizsgálatról 2500 Ft. Bárkinek. Nem kell könyörögni meg semmi, aki ki fizeti meg kapja, független attól, hogy van-e fogadott orvosa vagy sem...
Szia!
Nekem Szegeden a Női Klinikán nem adtak, hiába kértem. Azt mondták, hogy csak a 4D-s ultrahangon adnak.
A 4D-n kaptam egy képet, egy CD-t 8 képpel, meg egy dvd-t a vizsgálatról, ami kb. 15 perc. (igen borsos áron:12.000 Ft)
Bár akárhányszor ránézek a képre, úgy gondolom: Megérte!
32 hetes Kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!