Az nagy baj ha a kötelezö ultrahang, vérvételen, genetikai ultrahangon, afp-n kívül nem voltam integrált illetve kommbinált teszteken? 18 hetes vagyok
A felsoroltak kötelezőek, a kombinált és integrált meg nem és ráadásul kemény tízezrekbe kerül.
Nekem szerencsére a kórházban ingyenes volt az integrált teszt, így éltünk a lehetőséggel. Ha még fiatal vagy akkor nem baj feltétlenül, hogy kihagytad. Én 32 éves vagyok és egy kicsit megnyugtatott a teszt eredménye.
Szerintem már tesztet 18 hetesen nem csinálnak, de magzatvízvételre még mehetsz. Beutalót kell hozzá kérni a nődokitól.
Az integrált teszt a 12., és 16. héten levett vérből diagnosztizál, úgyhogy azt lekésted. A kombináltat is.
Hány éves vagy? Mert ha 30-on túl vagy érdemes a komolyabb genetikai vizsgálat. Ha fiatalabb, akkor kérd ki a dokid véleményét. Lehet, hogy nem is fogja fontosnak tartani, mert azért a magzatvízvétel 1% vetéléssel jár, tehát nem annyira veszélytelen beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!