A 18-19-heti kötelező ultrahangon, valójában mit néznek? Ha baj van kiderülne? Nektek milyen volt? Tapasztalatok, élmények!
Szia. Minden apró részletet. Megnézik a belső szerveit, minden megfelelően fejlődik-e. Bár nekem fekete-fehérben nézte a doki, de mindent mutatott. A csigolyáit megszámolta, a kezén és lábán az ujjacskáit, az arcának minden részletét. A szívét nézte, szóval mindet. A végén átváltott 4D-re és megmutatta a pofiját. Nekem kb. 40 perc volt, nagyon alapos volt a doki, pedig nem volt fogadott orvosom. És az mivel pont arra irányul, hogy kiszűrje, ha valami baj van, az itt látható. Persze, sajnos van olyan is akinél nem veszik észre, ha valami fejlődési rendellenesség van, de ez nagyon minimális.
Szerintem élvezni fogod.
Boldog babavárást!
Üdv, 6 hónapos manó anyukája
Megmérnek mindent amit tudnak (comb, fejkörfogat, megnézik négyüregű-e a szív, gyomortelődés, haskörfogat.) Hosszabb mint egy szokásos UH. Ha jó esélyed van megmutatja a baba a nemét is. Esetleges belsőszervi rendellenességeket már kimutathatja.
Egyébként jó volt az élmény, de mindegyik UH jó élmény volt.
Ha itt kiderül a neme csak egy plusz:-)
szia,
Ez egy genetikai UH.
Itt tetőtől talpig megnézik a kisembert :D:D
Ha valami nem stimmel akkor bizony kiderül.
Nekem az első babócámnak találtak valamit a pocakjában, amit senki nem tudott megmondani hogy micsoda, és azt sem hogy mihez kapcsolódik, csak az látszott, hogy ott van és, hogy a babócival együtt nő.
A 30. hétig szinte minden héten mentem kontrollra, akkor kezdett feloszlani.
A mai napig nem tudjuk mi volt az. A születése után is megnézték pár hetesen UH-gal, de nem találtak semmit.
Pénteken megyek a 2. babóval genetikai UH-ra, és nagyon remélem, ,hogy nála nem lesz semmi, mert megint végig idegeskedni az egész terhességet nagyon nem szeretném.
Bocsi, hogy nem egy pozitív példát hoztam fel, de sajna ilyen is van. Remélem most csak jó élményekkel leszünk gazdagabbak.
Neked is kívánom, hogy minden rendben legyen, és miért is ne lenne???
Boldog babavárást..
szia!
ez egy normál uh,csak alaposabb! itt igazából a gerincet a a hasat,a a fejet,és minden egyébb dolgot néznek! nekem bizony aludt a drága,de nyugi felkeltik,ha valamit nem látnak rendesen!
Sziasztok! Én 1 hete voltam a 2. gen. uh.-n Ajkán, de én nagyot csalódtam. Utánaolvastam a dolognak mielőtt mentem volna, miket kell néznie a dokinak, azok a dolgok, amiket előttem már leírtatok, min.20 percre számítottam. Erre 5 perc alatt végzett velem a doki, megmérte a koponya harántot, meg a combcsonthosszt, megmondta, hogy valószinüleg fiú, ráadásul az egészből nem láttam semmit, mert háttal volt nekem a monitor.
Így kértem időpontot a nőgyógyászomhoz, majd ő becsülettel megnézi. Már örülök annak, hogy magánrendelésre kezdtem járni, mert ha minden mást így csinálnak a tb-s rendelésen, hát köszönöm!
Úgyhogy a nagy rákészülés után jól pofára estem. Pedig én is nagyon-nagyon vártam, hogy végre eljussunk idáig, és végre lássam a Picuromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!