Hogy oldjátok meg a nemiszerv szőrtelenitését?
a krém kémiai úton szőrtelenít,jobb a borotva
tükör!!
én használtam párszor krémet,de a kisajkakat kimarta párszor és csípett a pisi :S igy vissza tértem a borotvához.
Én úgy oldom meg h látatlanba zuhany alatt leborotválom,majd tusolás és törölközés után magam alá nézek tükörrel és ha van még valahol kóbor szőrszál akkor azt még leszedem:)
de kevés szokott elvétve lenni...én sem gondoltam volna h ennyire rutinos vagyok h már úgyis megy ha nem látom
nekem a férjem csinálja ha lusta vagyok, amúgy meg tartja nekem a tükröt és így meg van oldva :)
37 hetes
Hát én is gondban vagyok, mert egyáltalán nem szoktam semmi ilyesmit csinálni.. max. ritkítom néha (nem bírom a viszketést meg a szőrbenövést, a gyantától meg véraláfutásos lesz..)
A férjem kijelentette hogy bevállalja majd, de eddig még nem jelentkezett, úgyhogy lehet hogy majd marad a nővérke a szülés napján, vagy nem tudom.
en kremmel szoktam szorteleniteni a korvonalat. Egyebkent nem csupaszitok, csak roviditek olloval. De mar egyre nehezebb csinalni magamnak.
35 hetes km
szia
én emlékezetből :D
leborotválom kézrátétellel keresem a helyet ahol még van szőr és ha úgy érzem hogy kész akkor jön a tükör és megvizsgálom hogy sikerült :D
nekem ez bevált...de tényleg nem könnyű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!