Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire gyakori az újszülött...

Mennyire gyakori az újszülött babáknál a nemiszerv rendellenessége?

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl gyakori a nemiszerv rendellenesség.
2010. szept. 30. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka.

[link]

[link]

Kisfiúknál viszont elég gyakori, hogy a baba születésekor még nem szálltak le a herék, de ezek is általában néhány hónapos korra a helyükre kerülnek.

2010. szept. 30. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Az egyik ismerősöm fia vaginával született, majd olyan egy éves kora körül megműtötték és kivették neki. Most már egy helyes pasi lett belőle és már az osztály legjobb pasija!
2010. szept. 30. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:

én is úgy tudom, hogy nagyon ritka

egy ismerős kisfiú született úgy, hogy két kis lyuk van a kukiján, és mindkettőn jön pisi is. most 2,3 éves, ha végleg szobatiszta lesz, megműtik és ezzel le lesz tudva a dolog. anyukája azt mondta, ez nem is annyira orvosi, inkább esztétikai probléma nála.

2010. szept. 30. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
vagyis 2,5 éves bocsi, este van már:)
2010. szept. 30. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ritka.De sajnos előfordul.És nem mindenkinél veszik észre terhesség alatt.Sajnos.Miért kérdezed?Talán érint téged?
2010. szept. 30. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Engem nem érint, viszont a rokonságba születni fog pár hét múlva egy kisfiú és nála észrevettek ilyen jellegű deformitásokat. Azért remélem egészségesen meg fog születni. Csak aggódom miatta. :(
2010. okt. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!