Szerintetek lehet baba a dologban? Volt már ilyen valakivel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 18 napja késik a mensim, csináltam 4tesztet is, az első negatív lett de amiket utána csináltam mind halvány pozitív. A melleim nagyon fájnak,néha néha a hasam is görcsöl alul de nem vészes ilyen mensi görcsösen. Nagyon örülnénk babának,szerintetek ha megyek dokihoz hétfőn jó híreket fogok hallani? Normális hogy az összes teszt halvány? Lehet még túl korai és kevés a HCG hormon? :)2021. máj. 16. 12:07
32/42 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok! :D majd írd meg te is mi volt!🤩
2021. máj. 26. 06:50
34/42 A kérdező kommentje:
7mm petezsákot látott a doki. Szikholyag meg nincs, 2het múlva hívott vissza. Szerintetek lesz ebből még baba? Kicsit megijedtem. Mert a naptár szerint ugye az elmaradt ciklus szerint 7hetes lehetek. De írt fel terhes vitamin úgyhogy azt holnap mindenképp veszek is.
2021. máj. 26. 11:28
36/42 anonim válasza:
Mivel csak később lettek + tesztek az ovud később volt
37/42 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó😃 hú,annyira izgultam már ott is.. nemtudtam merre állok arccal 😁 próbálok nyugodt maradni semmi rosszra gondolni:) vegulis rá írta a papírra a doki hogy korai nagyon még
2021. máj. 26. 11:53
38/42 anonim válasza:
Annyira jó ezt hallani hogy van remény nekem mar nincs hetfore nm varom az elobb teszteltem de negativ :+
39/42 A kérdező kommentje:
Még bármi lehet! Messze még a hétfő :) addig simán lehet pozitiv!😉🥰
2021. máj. 26. 12:00
40/42 anonim válasza:
Nem tudom. Még egy pici remény van bennem,de ugy érzem legbelül hogy megfog jönni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!