Szerintetek lehet baba a dologban? Volt már ilyen valakivel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 18 napja késik a mensim, csináltam 4tesztet is, az első negatív lett de amiket utána csináltam mind halvány pozitív. A melleim nagyon fájnak,néha néha a hasam is görcsöl alul de nem vészes ilyen mensi görcsösen. Nagyon örülnénk babának,szerintetek ha megyek dokihoz hétfőn jó híreket fogok hallani? Normális hogy az összes teszt halvány? Lehet még túl korai és kevés a HCG hormon? :)2021. máj. 16. 12:07
21/42 A kérdező kommentje:
Rájöttem a kép feltöltés titkára! 😅 itt vannak az elvegzett tesztek sorrendben :)
2021. máj. 18. 15:32
22/42 anonim válasza:
Az utolsó kettő határozottan pozitív. Gratulálok! Kívánom, hogy minden rendben legyen!!
23/42 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak be haluztam hogy mégis csak egyre erősödik 😍 annyira örülök..Köszönöm! Jövőhét szerdán meg írom hogy mi volt a dokinál.
2021. máj. 18. 16:15
24/42 A kérdező kommentje:
Egyébként tegnap kezdett el nagyon sok lenni a savam, egyre többször van hányingerem is, még volt hogy le is kellett dőljek pihenni mert szédültem is. De szerencsére csak idő körönként jelentkezik. Savra egyébként ajánlotok valamit?
2021. máj. 18. 16:26
25/42 anonim válasza:
Egyél többször keveset. Egyébként tiszta vicc, jobban várom a fejleményeket mint valami folytatásos sorozatnál :D
26/42 anonim válasza:
Ha xepilt csináltál, az 25-ös azt hiszem, ha gyenge, nem baj, 10-es érzékenységű már erősebb lenne. És abból is az alsó szerintem szépen erősödött.
28/42 A kérdező kommentje:
Igen xepilt csináltam a legtöbbször egyedül a baby boom volt más de az csak a második teszt volt 🥰😍 dejóó! Nagyon jó kedvem lett most, köszi csajok!😇
2021. máj. 18. 18:28
30/42 A kérdező kommentje:
Már csak egy nap😁🥰 Egyre lassabban telik az idő:) Egyébként egyre többet vannak alul a hasamban fájások,ilyen pár másodpercig tartó görcsök :)
2021. máj. 25. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!