Csak engem lep meg és akaszt ki a barátnőm hozzáállása?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, ő élete, babája, na de azért ez letaglózott, mint jó barátnöjét. Magam is anyuka vagyok és ledöbbentem rajta. Lényeg, hogy pár napja terhesgondozáson kiderült, hogy 2 cm-re ki van nyílva, tilos a fizikai terhelés, otthon kötelező pihi van,mert még "nagyon nem kéne szülni" a doki szavaival fogalmazva,33 hetes, pici a baba. Ma érdeklődtem hogy van, erre hogy pihenget, de megy a boltba,főzni kell (a férje étteremben melózik, szakács),sütni akar szülinapra ,mert holnap buli lesz a férje haverját köszöntik. Sajnos, nem sajnos,leírtam finoman a véleményem, hogy bátor meg nehogy baj legyen ebből, én csak azt csinálnám, amit muszáj,de ő tudja. Gondolom megsértődött, mert nem írt vissza, de úgy éreztem, ha már talán elgondolkodik rajta, megérte. Nagyon nem értem hogy kockáztathatja a babája egészségét? Azt is mondta, hogy a szexet sem mondta az orvos, hogy nem szabad. Nektek mi a tapasztalat? Volt így valaki? Valóban nem kell ennyire komolyan venni, ha ilyen probléma van? Lehet én "támadtam" le forró fejjel? 🥺2021. máj. 14. 15:32
1/11 anonim válasza:
Tanulmányok szerint az ágynyugalom nem csökkenti a koraszülés kockázatát. Nyilván nem kell 20 kg-t cipelni, de a hétköznapi tevékenység végezhető.
2/11 anonim válasza:
A szex nem csak hüvelyi behatolassal lehet.. Ne mond már nekik mit csinaljanak. Óvatosságra intheted, de nem fekhet egész nap, enni csak kell.
3/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem is mondtam, hogy ne sexeljenek, hogy jovok en ahhoz..Mondjuk azt tudom, h nem analoznak, siman kibeszelunk olyen temakat is, nagyon jo baratnom, tudunk egymasrol ilyesmiket. En csak hirtelen ugymond kiakadtam,de mar banom kicsit. Persze, enni kell meg alap dolgok, de valahogy a tortasutes, boltbol cipekedes, buli az nalam mar ilyen helyzetben necces,de en ugy latszik paramami vagyok helyette is.
2021. máj. 14. 15:37
4/11 anonim válasza:
Megmutatta a papírjait? Lehet nagyjából elmesélte neked és valójában neki van igaza. Nem mindegy, hogy pl. a külső méhszáj van nyitva vagy teljesen nyitva van. Ha nagy gond lenne, fenyegető vetélés miatt befektetnék. És a szexről is egyértelműen eltiltották volna. Szerintem ne szólj bele, felnőtt nő, az ő döntése, az ő felelőssége. Én nem haragudtam volna meg egy finom megjegyzésért, főleg ha látszik a jószándék mögötte. De nem is hiányzott volna... Nekem két ujjnyira volt nyitva a külső méhszáj 28. héttől. Nyilván pihennem kellett, és gyakrabban néztek uh-n, de ennyi.
5/11 anonim válasza:
Mivel megerőltetőbb egy tortasütés, mint egy sima ebéd megfőzése? 🤔 Ha nem lett ágynyugalomra ítélve, akkor semmi baja nem lesz sem ettől, sem egy kis sétától. Nyilván nem 12L vizet fog hazacipelni. 😊
6/11 anonim válasza:
Nagy pocakos terhesen én már úgy sütöttem-főztem hogy amit csak lehetett ülve végeztem. Odahúztam egy széket a tűzhelyhez és ülve kavargattam vagy ilyesmi.
Lehet hogy így csinálja a barátnőd is.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem lattam a papirjat, termeszetesen, nem tudom a kulso vagy belso nyilt ki neki... Lehet o is ulve foz, sut, nem tudom, csak magambol indultam ki es az itten olvasgatottakbol, mert sokan fel mindig azt olvasgattam, csak kb wc zni lehet felkelni... Azt tudom, h verzett is az elso trimeszterben, akkor is megijedtunk, de mar megis bantam, hogy megszoltam erte. Rakerdeztem mit sutott,hogy sikerult es visszairt, kuldott kepet, nincs harag, remelem minden rendben lesz :)
2021. máj. 15. 19:06
8/11 anonim válasza:
Te vagy a paras..
A buli se feltetlen azt jelenti hogy hajnalig tancol meg iszik..
Leul az asztalhoz beszelgetni a barataival azt kesz.. a tobbit leirtak mar..
9/11 anonim válasza:
Köszi a 6os kommentem lepontozását, ment a viszonzás :)
10/11 anonim válasza:
9es, huha, akkor most 1 hetig nem alszunk 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!