21+6hetesen kicsit több a magzatvíz, de még pont a határérték alatt van. Volt másnak is?
Figyelt kérdés
4D babamozin voltunk, ott mondta a szonográfus. Valakinek volt ilyen?2021. máj. 13. 21:18
2/10 A kérdező kommentje:
És megoldódott? Vagy milyen vizsgálatra küldtek? Engem még semmire, mert a határérték alatt van, tehát sok, de nem túl sok, vagy extrém sok.
2021. máj. 14. 07:22
3/10 anonim válasza:
Nézték minden ultrahangon, de ennyi. Terhességi diabétesz okozhatja, nálam valószínűleg ez történt.
4/10 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartok, ezért elkezdtem méregetni a cukrom. Vacsi után 2 órával 7.0, a reggeli éhomi 4,9. Ez belefér szerinted?
2021. máj. 14. 10:42
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, mert én sosem mértem, és nem is volt belőle gond, és a baba is egészségesen született.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az a baj én se értem mi a jó, csak a neten néztem. De akkor a dokit megkézdezem ő mit mond.
2021. máj. 14. 15:48
7/10 anonim válasza:
Cukorterhelésen voltál már? Ha igen, milyen lett az eredményed?
8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem, 2 hét múlva van időpontom.
2021. máj. 14. 16:36
9/10 anonim válasza:
Szerintem ne izgulj, nincs rá okod, minden rendben lesz. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊 most is mértem vacsi után 2 órával 6.0volt a cukrom. Remélem az inzulinom is jó.
2021. máj. 14. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!