Tényleg ennyire eltérő a tarkóredő határérték? Nálatok mennyi volt a határ?
Figyelt kérdés
Ma voltam a genetikai ultrahangon, 12+5 hetes vagyok. A tarkóredő 2,4 volt, azt mondta a doki éppen a határon van.
Megkérdeztem hogy mennyi felett küldenek tovább, azt mondta 2,5 felett magzatvízvételre utalják be a kismamát.
Én úgy tudtam hogy 3 felett kell aggódni.. Ez kórházanként eltérő vagy már levitték 2,5-re a határt?
A genetikai vérvétel eredménye még nincs meg.
Ha ott minden rendben, akkor van ok aggodalomra?
2020. dec. 15. 15:13
1/5 anonim válasza:
Nekem 2,1 volt a kislányomnál, az Istenhegyin (szóval hozzáértő szakember) azt mondta tökéletes. Mondjuk én 13+4 naposan voltam. Egészséges a babám, már 3 hónapos.
2/5 anonim válasza:
Egyébként én is úgy tudom 3-ig jó. 1. vagyok.
3/5 anonim válasza:
A kislányomnak 1,53 volt 12+3 hetesen voltam vele. Én is 3-ig tudtam, hogy jó.
4/5 anonim válasza:
Nekünk is 2,1 lett és azt mondták hogy 3- ig jó.
Teljesen egészséges 8 hónapos
5/5 anonim válasza:
Nekem mindkét gyetekemnél csak annyit mondzak, hogy 3 alatti, jó, pontos értéket nem is tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!