Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi volt a baba tarkóredője...

Mennyi volt a baba tarkóredője? Akinek határérték körül vagy felette mit csináltak?

Figyelt kérdés
Mi lett az eredménye?
2017. máj. 4. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
12+6nál 2,8mm volt. 17.héten amniot, 21.héten magzati szív uh-ot csináltak, minden eredmény jó lett, most várjuk hogy megszülessen :)
2017. máj. 4. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
2,5 lett, a 16. héten amniót csináltak, negatív lett. :) Azóta már megszületett. :)
2017. máj. 4. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Pénteken 12+6-on mértek 2,9mm-et. Ehhez képest kedden már 14+4volt a baba,szóval az sztk-ban elfelejtették átírni,hogy nem mensi korú... És úgy persze kiderült most,hogy a kombináltból is kicsúsztam. Tegnap vették le a vért a niftyhez. Két hét és megtudjuk mi a helyzet. Elméletben lehetséges,hogy nagyobb a pici,meg a redő is,a doki szerint nem lesz semmi baj,de ez a teszt majd megmondja.

2017. máj. 4. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyobb volt a tarkoredo, prena tesztet csinál tartunk. Az kizárta az összes vizsgált betegseget.
2017. máj. 4. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:

12+5 2,8mm

kombinált teszt eredménye alapján azt mondta az orvos hogy rendben van

(bocs az offért:31 éves vagyok.Akiknek amniot javasoltak,idősebbek?)

2017. máj. 4. 19:43
 6/12 piroska és a farkas ***** válasza:
Nálunk sajnos nagyon magas volt az érték, és igazolódott is egy rendkívül ritka és súlyos rendellenesség. A 15. hétig élt a magzatunk.
2017. máj. 4. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:

3. Vagyok

Nekem nem javasolta a doki,azt mondta a nifty is megmondja. Nyilván ugye amiket vizsgálnak arra,de legtöbb esetben ezek fordulnak elő rendellenességként.

Én 26 éves vagyok,harmadik baba. Uh alapján amúgy minden oké vele. Van orrcsontja is,meg mindene megfelelő eddig. A szívét rendesen majd a 18héten tudják megnézni,de erről is azt mondta a doki,hogy szerinte rendben van,vagy ha valami kis bibi van,az gyógyítható. De ő szerinte semmi baja.

2017. máj. 4. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem 4. babával 32 évesen mértek egy gagyi uh-n 3,0-t. Jól frászba hoztak, visszarendeltek, ugyanazon az uh-n egy orvos nézte-előtte szonográfus. Na az meg 3,2-t mért. Tiszta ideg voltam. Elmentünk egy jó, fizetős uh-ra, mindjárt 1,8 lett!!! NO KOMMENT! Azóta 7 éves, egészséges kiskópé! Szóval én nagyon ajánlom, hogy menjetek el ilyen esetben először egy jó uh vizsgálatra!!! Azért esetemben elég morbid az eltérés, nem???
2017. máj. 4. 21:07
 9/12 anonim ***** válasza:

3.Vagyok

Magándoki is 2,8-at mert 14+4-en

2017. máj. 5. 08:27
 10/12 anonim ***** válasza:

1es vagyok

27éves vagyok, genetikusnál voltunk, ő mondta hogy vérvizsgálatok helyett az amnio sokkal biztosabb, sokkal több betegséget szűr. Magándoki is ekkora tarkóredőt mért nálunk is, mint a klinika, azért elég felszereltek már a klinikák szerintem.

2017. máj. 5. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!