Mennyi volt a baba tarkóredője? Akinek határérték körül vagy felette mit csináltak?
Szia.
Pénteken 12+6-on mértek 2,9mm-et. Ehhez képest kedden már 14+4volt a baba,szóval az sztk-ban elfelejtették átírni,hogy nem mensi korú... És úgy persze kiderült most,hogy a kombináltból is kicsúsztam. Tegnap vették le a vért a niftyhez. Két hét és megtudjuk mi a helyzet. Elméletben lehetséges,hogy nagyobb a pici,meg a redő is,a doki szerint nem lesz semmi baj,de ez a teszt majd megmondja.
12+5 2,8mm
kombinált teszt eredménye alapján azt mondta az orvos hogy rendben van
(bocs az offért:31 éves vagyok.Akiknek amniot javasoltak,idősebbek?)
3. Vagyok
Nekem nem javasolta a doki,azt mondta a nifty is megmondja. Nyilván ugye amiket vizsgálnak arra,de legtöbb esetben ezek fordulnak elő rendellenességként.
Én 26 éves vagyok,harmadik baba. Uh alapján amúgy minden oké vele. Van orrcsontja is,meg mindene megfelelő eddig. A szívét rendesen majd a 18héten tudják megnézni,de erről is azt mondta a doki,hogy szerinte rendben van,vagy ha valami kis bibi van,az gyógyítható. De ő szerinte semmi baja.
3.Vagyok
Magándoki is 2,8-at mert 14+4-en
1es vagyok
27éves vagyok, genetikusnál voltunk, ő mondta hogy vérvizsgálatok helyett az amnio sokkal biztosabb, sokkal több betegséget szűr. Magándoki is ekkora tarkóredőt mért nálunk is, mint a klinika, azért elég felszereltek már a klinikák szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!