Más is folyton figyeli magát a friss pozitív teszt után?
Figyelt kérdés
Félek, hogy megszűnik a terhesség. Előtte rendesen kivizsgáltak, hormonok rendben, IR nincs, petevezető oké, mindent rendben látott a doki. De van bennem félelem, mert már több mint egy éve próbálkoztunk sikertelenül. 4 napja késik, teszt erős pozitív, egyértelmű. Mellem feszül, alhasi feszülés van. Van, hogy kicsit fájdalmasabb. De ma abbamaradt egy időre a mellfeszülés és beparáztam, hogy megszűnik a terhesség.
Másnak is így volt, vagy van? Hogy nem mindig feszül annyira, van, hogy lazább a tartása? Tegnap semmilyen hüvelyi folyásom nem volt, ma kicsi, nagyon kevés sűrűbb fehér. Tényleg kevés, de elég volt ahhoz, hogy megijedjek.
Normális, ha néha van kicsi folyás? Normális, ha nem mindig egyformán feszül a mellem?
2021. máj. 13. 14:10
11/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Megszületett végül a babátok? Én is ugyanebben a helyzetben vagyok most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!