Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt magas pulzusa terhesség...

Volt magas pulzusa terhesség során?

Figyelt kérdés

pár hete kezdődött,hogy nyugalmi állapotban elkezd erősen verni a szivem annyira, hogy pihenni se tudok. És nem csak 5-10percig érzem hanem akár órákig. A pulzusom terhesség előtt is magasabb volt mindig 90felett.

Most meg mértem a vernyomasom az rendben van de a pulzusom 128.ilyenkor kicsit már fáj a mellkasom is.

1honapja voltam kb belgyogyaszaton ott csináltak EKG-t mert a vedononel magasabb volt a vernyomásom. De halistennek azzal rendben van minden.

22h+4n kismama

2021. máj. 11. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt, de már a végén. Akkor toxémiát állapítottak meg nálam, szívritmus-szabályozót kellett szednem a magas pulzusra. Szerintem mindenképpen menj ismét orvoshoz. Terhesen teljesen normális a magasabb pulzus, akár az is, hogy 100 közelébe megy, de 100 fölött még terhesen is sok.
2021. máj. 11. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, a háziorvoshoz el is küldött belgyógyászatra, de semmit nem találtak. De azért kaptam rá gyógyszert. A védőnő azt mondta, általában terhesség alatt ez normális, ő nem is foglalkozott vele. Nekem mondjuk pajzsmirigy problémám van és sajnos ez is okozhat magas pulzust, mert terhesség előtt és szülés után is ez van.
2021. máj. 11. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
110 volt terhessegek alatt :)
2021. máj. 11. 21:55
 4/4 cixa válasza:
Szia nekem volt 144-es pulzusom felraktak rám a holtert 24 h és ott mutatta ezt az értéket vettek vért és az alapján kiderült hogy 100 a haemoglobinem ezenkivül hormon szint változáson voltam túl . Elkeztem szedni maltofert 2x1 naponta min 2litert iszok sétálok és 2x500 magnéziumot szedek azota kutya bajom . 24 hetes vagyok.
2021. máj. 12. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!