Kismamik. Volt vagy van úgy vki akinek nagyon gyors volt a pulzusa terhesség alatt?
Figyelt kérdés
22 hetes terhes vagyok. 90-120 közt van a pulzusom szedek betaloc-ot fél este reggel de úgy érzem nem segít.csütörtökön megyek kardiológiára. Már nagyon zavaró h lüktet mindenem. Más is volt így? Ha igen mit volt rá megoldás?2017. szept. 30. 09:04
1/8 A kérdező kommentje:
*az utolsó kérdés értelmetlen bocsánat.
Ha igen volt rá megoldás?
2017. szept. 30. 09:08
2/8 anonim válasza:
Igen, nekem 100-110 körül volt, nekem azt mondták terhesség alatt normális, a megnövekedett vérmennyiséget kell pumpálnia a szívnek. Nem kaptam rá gyógyszert. A szülés után elmúlt. Mindkét terhességem alatt így volt.
3/8 anonim válasza:
Terhesség alatt ez tökéletesen normális. Nekem alap állapotban, nem terhesen is 120 a pulzusom, terhességben 140 körül volt.
A 100-110, annyira normális terhességben, hogy nem is értem miért gyógyszerezed magad.
4/8 anonim válasza:
Nekem is ennyi volt, nem kellett rá gyógyszer, de nem éreztem rosszul magam tőle.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért szedek gyógyszert mert nem tudok csinálni semmit és nagyon zavaró 😞 tehetetlennek érzem magam.
2017. szept. 30. 10:05
6/8 anonim válasza:
Normális terhesség alatt a magas pulzus. Nekem alapból 100 körül volt mindig. Terhessen 110-120 között simán megvolt.
Inkább a vérnyomás számít a pulzust sose nézték.
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen magas volt nyugalomban és elfölé ment ha megmozdultam. Hozzá 90/60 volt a vérnyomásom. 5 napot feküdtem benn vele kórházban, mert nagykn rosszul voltam. Nem kaptam gyógyszert, csak oda kellett figyelni magamra, valahogy magától elmúlt, pontosabban a rosszulléteim szüntek meg.
8/8 anonim válasza:
Nekem is magas volt, kb a 20. héttől 100-120 között, szörnyű érzés volt, de a nőgyógyászom azt mondta, normális, nem is szedtem rá semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!