Honnan szereztetek kismamaruhákat?
A férjem pólóit hordtam.
Neki van rengeteg,olyan is amit már nem használ vagy kihízott.(végre nem soványka..:D)
Nadrágot baba-mama boltban vettem.Télen terhesen nagyon kellemetlen a harisnya,de melegen kell tartani a babát.
Magasabb pocak melegítős nadrágot vettem.
kismama nacikat úgy kaptam. a sógornőmtől, amiket ő vett, mikor terhes volt. Nyárra vettem 1-2 számmal nagyobb rövidnadrágokat, nem farmert, inkább ilyen lenge, kötőset. Pólóim jók voltak rám, kifejezetten kismamásat nem vsttem.
Itthon meg sokszor csak egy póló vagy hosszabb egyberuha volt rajtam, vagy ha nagyon kellett nadrág, a férjem bővebb melegítőit hordtam.
Mondjuk a vége felé már legszívezesebben bugyit se vettem volna fel, mert mindegyik kényelmetlen volt, kivéve az elnyűtt ezerszer mosott, kinyúlt bugyijaim, amikből sajnos kb 2 volt :D
Szeptember elején szültem, tehát a téli nagykabátos időszakot megúsztam, a normál télikabátom megfelelő volt végig, mert jóformán akkor kezdődött csak. :-)
Nyáron volt a vége, akkor lenge nyári ruhákban jártam, pocakban kicsit feljebb csúszott, de teljesen vállalható és viselhető volt
Nem híztam sokat (kb 8kg mindennel együtt), nem volt nagy pocakom, simán begomboltam a farmert a hasam alatt, nem kellett kismamanadrágot se vennem.
Utolsó hétig dolgoztam (iroda)
Bővebb felsők és leggingsek kik/pepco, a H&M-ben beruháztam egy farmerre, meg néhány lild póló.
Április végén szültem, van egy parka kabátom ami derékban behúzós és elég jól ki lehet engedni, azt hordtam, épp hogy kihúztam vele. 😀 Jobb időben meg sima átmeneti kabát csak nem volt becipzározva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!