Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan szereztetek kismamaruhá...

Honnan szereztetek kismamaruhákat?

Figyelt kérdés
Különösen a 3. trimeszteri öltözködésre gondolok, hogy honnan oldottátok meg elsősorban? Ha a felsoroltak közül többféle módon is szereztetek ruhát, akkor melyik volt a fő öltözködési forrás?

2021. máj. 9. 21:37
A kérdező szavazást indított:
Nagyobb divatcégek, webshopok kismama kollekciójából vásároltam.
Kifejezetten baba / kismama profilú üzletekben, webshopokban vásároltam.
Használtan vettem kismamaruhákat.
Egyszerűen csak pár számmal nagyobb (új) ruhákat vettem.
Használtan vettem pár számmal nagyobb ruhákat.
Varrattam ruhákat.
Végig tudtam viselni meglévő ruháimat vagy azok egy részét, nem kellett kiegészítés.
Egyéb módon (hozzászólásban)
124 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Nyáron volt a véghajrám, szóval bővebb pólók, ruhák, trikók kellettek. Nem vettem kifejezett ruhákat, csak a lidlbe kismama leggingset, meg bugyit, melltartòt.
2021. máj. 9. 21:39
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Bonprixben és H&m ben kilehetett fogni akciókat.
2021. máj. 9. 21:50
 3/29 anonim ***** válasza:
93%
Lidl-ben vettem mindent. Nadrágot, rövid nadrágot, leggingset, felsőt, nyári ruhát, melltartót. Már az előző terhességemnél is ezeket hordtam, nagyon szeretem, kényelmes és jól is néz ki
2021. máj. 9. 21:51
 4/29 anonim ***** válasza:
90%

Nadrágot a Lidl-ben vettem, nagyon szerettem őket, és nem is drágák. Az első terhességem alatt volt egy drága brendonos farmerem is, de a lidl-es sokkal jobb volt.

Felsőkből talán 2 olyan volt, ami kifejezetten kismama póló, egyik a H&M-ből, másik a Lidlből. De igazából a terhesség előtt hordott pólóim nagy része is rámjött, meg sima pólókból vettem egy számmal nagyobbat, és teljesen jó volt. Pulóverből is simákat hordtam, nyilván a bővebbeket.

Szóval kifejezetten kismama ruhákra nem sokat költöttem.

2021. máj. 9. 22:17
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Volt amit végig tudtam hordani, volt amit vettem, volt amit kaptam más anyukától
2021. máj. 9. 23:47
 6/29 anonim ***** válasza:
86%
Lidl-ben vettem én is farmert, leggings-et, pólókat és hálóinget. Nem is találtam máshol, és nem is akartam sokat költeni rá.
2021. máj. 10. 07:07
 7/29 anonim ***** válasza:
89%
H&m, Lidl, Aldi. Egy brendonos kismamafarmerom volt 14 ezerért de nagyon megbántam mert nem volt kényelmes.
2021. máj. 10. 08:56
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

A fentieken túl még azt tudom ajánlani, ha nagyobb kínai ruházati áruház van a közeledben, akkor ott is próbáld meg. Nálunk (pesti külkerület) van egy közel, és meglepett hogy 5 féle terhes hosszúnadrág és 3 féle terhes sort volt, meg számtalan olyan nadrág amiből ha nagy számút vettem, akkor tökéletesen kényelmes volt. Persze megkötős stb. felsők is vannak bőven. Nagyon kényelmes terhesnadrágot 4.000 Ftért vettem pár hete.

Illetve hallottam hogy az ÁzsiaCenterben is van 1 db kismamaruhára szakosodott üzlet.

2021. máj. 10. 11:23
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy nadrágot vettem a h&m-ben, azon kívül mindent megoldottam a meglévő ruháimmal. Pár kabáton átvarrtam a gombokat. A felsőim nagyrészt sztreccsesek vagy lógós, bő szabásúak és sok olyan darabom is van, ami alapból mell alól bővül, mint egy kismamaruha, szeretem ezt a fazont, még simán hordom őket. S-es a méretem és még így is elvagyok így. (32hetes vagyok)
2021. máj. 21. 20:35
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Vettem egy kismama farmert a h&m-ben, de sokáig nem akart bele nőni a pocakom, de jó szolgalatot tett azért később. Ezen kívül volt egy lidl-s meg egy h&m-es kismama pólóm.

Vettem még a kik-ben 2 db leggingset ami jó nyúlós és magasabb a dereka szélesebb pánttal, igy jól fel tudtam húzni a pocakra, illetve szinten itt oversize fazonú pólót, mivel nekem a home office miatt nem kellett bejárni dolgozni bőven elég volt. Igazából az első trimeszterben bőven túlpörögtem hogy honnan lesznek kismama ruháim, de ennyi teljesen elég volt szerintem. Ezekbe is egyébként csak később nőtt bele a hasam. Simán jó volt sokáig a korábbi nem tapadós fazonú póló/ pulcsi, illetve sokáig hordtam egyberészes ruhákat is.

2021. máj. 21. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!