Honnan szereztetek kismamaruhákat?
Nadrágot a Lidl-ben vettem, nagyon szerettem őket, és nem is drágák. Az első terhességem alatt volt egy drága brendonos farmerem is, de a lidl-es sokkal jobb volt.
Felsőkből talán 2 olyan volt, ami kifejezetten kismama póló, egyik a H&M-ből, másik a Lidlből. De igazából a terhesség előtt hordott pólóim nagy része is rámjött, meg sima pólókból vettem egy számmal nagyobbat, és teljesen jó volt. Pulóverből is simákat hordtam, nyilván a bővebbeket.
Szóval kifejezetten kismama ruhákra nem sokat költöttem.
A fentieken túl még azt tudom ajánlani, ha nagyobb kínai ruházati áruház van a közeledben, akkor ott is próbáld meg. Nálunk (pesti külkerület) van egy közel, és meglepett hogy 5 féle terhes hosszúnadrág és 3 féle terhes sort volt, meg számtalan olyan nadrág amiből ha nagy számút vettem, akkor tökéletesen kényelmes volt. Persze megkötős stb. felsők is vannak bőven. Nagyon kényelmes terhesnadrágot 4.000 Ftért vettem pár hete.
Illetve hallottam hogy az ÁzsiaCenterben is van 1 db kismamaruhára szakosodott üzlet.
Vettem egy kismama farmert a h&m-ben, de sokáig nem akart bele nőni a pocakom, de jó szolgalatot tett azért később. Ezen kívül volt egy lidl-s meg egy h&m-es kismama pólóm.
Vettem még a kik-ben 2 db leggingset ami jó nyúlós és magasabb a dereka szélesebb pánttal, igy jól fel tudtam húzni a pocakra, illetve szinten itt oversize fazonú pólót, mivel nekem a home office miatt nem kellett bejárni dolgozni bőven elég volt. Igazából az első trimeszterben bőven túlpörögtem hogy honnan lesznek kismama ruháim, de ennyi teljesen elég volt szerintem. Ezekbe is egyébként csak később nőtt bele a hasam. Simán jó volt sokáig a korábbi nem tapadós fazonú póló/ pulcsi, illetve sokáig hordtam egyberészes ruhákat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!