Honnan szereztetek kismamaruhákat?
Figyelt kérdés
Különösen a 3. trimeszteri öltözködésre gondolok, hogy honnan oldottátok meg elsősorban? Ha a felsoroltak közül többféle módon is szereztetek ruhát, akkor melyik volt a fő öltözködési forrás?2021. máj. 9. 21:37
11/29 anonim válasza:
Lidl plusz meglévő ruhatár. Pár nacit adott anya (nem kismama nadrág), meg pár felsőt.
12/29 anonim válasza:
C&a es h&m. En proba nelkul nem mertem venni semmit.
14/29 anonim válasza:
Basszus bementem a kínaiba és vettem egy terhes nadrágot.Mivel szülés után nem fogod hordani,nem mindegy milyen az a nadrág/ruha?A sok hulye meg veszi a drágát és utána?Mit csinálsz vele?
15/29 anonim válasza:
Nadrágból nem kellett, mert jók voltak végig a terhesség előttiek. Mindig is bővebb felsőket, lenge szoknyákat hordtam, azokból sem kellett. Max a választékot bővítettem ki.
16/29 anonim válasza:
14-es,a sok hulye nyilvan eladja,gondolkozz 🤦
17/29 anonim válasza:
14- mondjuk úgy tervezzük, hogy több gyerek lesz, ezért nem a kínai vagy lidlis vackot veszem, ami pár hónap alatt tönkremegy, hanem olyat ami kibír még egy-két terhességet. Emellett ha nekem nem kell kölcsönadhatom barátnőnek, testvérnek, unokatestvérnek. Eladományozhatom rászorulóknak. El is adhatom és akkor visszajön az áràból annyi, mintha egy olcsóbbat vettem volna.
Csak néhány megoldás neked egy hülyétől. Szívesen.
18/29 anonim válasza:
facebook csoportotk,lidli-aldi,lakohelyeden lévő kismama bolt
19/29 anonim válasza:
Nagyobb ruhákat veszek használtan, plusz lidl-ben vettem fürdőruhát és nadrágot.Ezen kívül én adomány boltokban találok nagyon olcsóbbat.
20/29 A kérdező kommentje:
#18: Úgy érted, hogy Te a lakóhelyeden lévő kismama boltot is látogattad? Mert én Titeket kérdezlek, nem magamnak gyűjtök ötleteket. ;)
2021. jún. 29. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!