Hogy verjem ki a gyerekvállalást a fejemből?
17 es csak nehogy az legyen, hogy mikor már neked nem lehet mégis csak szeretne és lecserél egy fiatalabbra. Itt a Cooky előző asszonnyal várt mert még nem, utána jött a 20+ os és egyből 2 gyerek.
Szerintem ez veszélyes ha te sem szeretnél az ok, de így feladni.
Meg ott vannak Palikék ő sem akart Marsi megmondta akkor vége mert ő szeretne anya lenni pár hónap külön lét után rájött a Palik, hogy kell a csaj és többet veszít ha nem enged most van azt hiszem 2 gyerekük és még mindig együtt vannak.
17 egypróbát megérne, hogy adj ultimátumot.
Kérdező keress mást. Nekünk 3 gyerekünk van 18, 20 évesen szültem majd beletörődtem hogy nem lesz 3 változtak a körülmények és beadta a derekát a 3.ra 42 éves vagyok 2 éves a pici.
Látta, hogy nekem ez fontos és szenvedek miatta és csak ő tudott ezen változtatni.
Ne haragudjatok, de titeket nem szeretnek igazán, és akkor itt a kérdés fontosabb egy ilyen ember akinek ti nem számítotok csak saját maguk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!