Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy verjem ki a gyerekvállalá...

Hogy verjem ki a gyerekvállalást a fejemből?

Figyelt kérdés
mindennél jobban szeretnék babát és családot alapitani de nekem ez sajnos különböző okok miatt valószinüleg soha nem fog össze jönni.Sokszor van hogy még a sirás is el kap ha arra gondolok hogy ez az álmom amit mindennél jobban szeretnék sosem fog valóra válni,nem tudom mit csináljak? :(

2021. máj. 7. 17:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

Semmi gond, kirúgod, másik párt keresel.

Egyéb probléma?

2021. máj. 7. 18:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem hagyod el? Ha ennyire babát akarsz, akkor menj az álmod után.

Ha meg hány éves vagy? Ha 22, akkor a 10 év múlva nem is olyan durva.

2021. máj. 7. 18:18
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg fontos mennyi idősek vagytok. Ha belefèr a vàrakozàs, akkor van időtök, ő is meggondolhatja magát, ha nem, akkor viszont később úgy is több vita lenne ebből, ugysem működne
2021. máj. 7. 18:21
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
És akkor miért nem teszel végre azért hogy álmodat megvalósítsd? Mondjuk kezdhetnéd azzal hogy búcsút intesz a párodnak,és egy olyan személynek adsz esélyt aki ugyanazt akarja mint te, és támogat álmaid elérésében. Inkább hagyod magad elnyomni, és siránkozol hogy neked milyen rossz. Megoldás mindenre van,csak akarni kell, még ha nehéz is. Tessék megkeresni és tenni azért hogy NEKED!!! jó legyen. Ne áldozd fel magad a semmiért cserébe.
2021. máj. 7. 18:23
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp keress egy jó pszichológust. Nyilvánvalóan rossz párkapcsolatban vagy, ami előbb-utóbb rá fog menni arra, hogy megfoszt téged egy számodra ilyen fontos dologtól. Persze ezt most nem tudod elképzelni, mert szerelmes vagy, de ha "eljuttok odáig", 10 év múlva simán kiderülhet, hogy a párod akkor sem fogja magát késznek érezni a gyerekvállalásra és sejtésed beigazolódik, csak húzta az időt. Ugyanígy az is beszédes, hogy tehetetlennek érzed magad az életedben, nem látsz megoldási lehetőségeket a gondokra. Ezen is nagyon tud segíteni egy jó pszichoterápia. Nem gondoltál még rá, hogy foglalkozz önismerettel? Nagyon megéri, pont az ilyen kilátástalan helyzetekre.
2021. máj. 7. 18:26
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Szakítani kell és majd mástól lesz,aki szeretne.
2021. máj. 7. 18:56
 17/28 anonim ***** válasza:
36%
Én ugyanebben a helyzetben vagyok, amikor összejöttünk, még kettőt is akart, 5 éven belül az elsőt. Lassan 3 év telt el és jelenleg ott tartunk hogy én égek a vágytól, ő meg inkább soha nem akar, legfeljebb 20 év múlva és csakis egyet. De mire ezt kimondta, addig engem folyamatosan hitegetett hogy majd ha X megtakarításunk lesz, ha lejár a próbaideje munkahelyváltás után, majd szülinapomon, stb. Végül mindig meggondolta magát. Nagyon csalódtam benne, de ennek ellenére szeretem, így vele maradok. A fejemből és a szívemből soha nem fogom tudni kiverni a vágyat, mindig reménykedni fogok hogy majd meggondolja magát, de már lemondtam róla, hogy valaha is lesz gyerekem. Azzal a hozzáállással, ami most a páromban van a téma felé, talán jobb is hogy nem lesz apa. Szeretném ha a gyerekemnek jó apja lenne aki törődik vele, nekem is segít, és boldog család lennénk. De erről még csak álmodozom.
2021. máj. 7. 19:01
 18/28 A kérdező kommentje:
én viszont nem tudok bele törődni,én igy nem akarok egy életet le élni,boldogtalanságban meg már amugy sincs köztünk az a fene nagy fellángolás hogy választanom keljen hogy vagy a páromról mondok le vagy a gyerekvállalásról.én 10 évig nem akarok várni,lehet hogy a nagy semmire.
2021. máj. 7. 19:07
 19/28 anonim ***** válasza:
84%

17-es, nekem ez nagyon furcsa.

Ekkorát csalódtál benne, mégis szereted?

Végső soron meghazudtolta magát, segget csinált a szájából. És nem kicsi dologban!

2021. máj. 7. 19:08
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem, de nem hiszek már neki ilyen dolgokban. Néha még a kisebbekben sem.
2021. máj. 7. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!