Terhesség eleje óta fertőzés/gomba?
Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem lesz baj..
A terhesség eleje óta küzdök valamivel, első körben kaptam rá dalacin hüvelykrémet gyulladás gyanúval, aztán megjött a tenyésztés candidára, arra kaptam pimafucint. Utána használtam micovagot, mert nem szüntette meg a folyást a pimafucin. Most lactofeelt használok ph helyreállításra, eddig úgy tűnik, hogy oké minden, de majd meglátom, ha már nem használom..
Egyszerűen rá vagyok feszülve a témára, aggódom, nehogy baj legyen.. még nagyon az elején vagyok, első trim. , de már azon aggódom, hogyha nem gyógyul meg, akkor nem szülhetek természetes úton...
Kérlek, ha valaki küzdött hasonlóképpen ezzel a problémával, mesélje el a történetét.!
Sikerült kigyógyítani? Minden rendben zajlott?
Doki állítja, hogy természetes, hogy borul a hüvely ph, és új tenyésztést fog csinálni, ha visszajön a tünet.
Tejsavas hüvelykúp minden nap!
Betadin, ha nem vagy érzékeny két hetente 2 nap Candida diéta, és jó lenne megnezni, baktérium nincs- e a kenetben
Köszönöm a sok segítséget!
Milyen probiotikus kapszulát ajánlanátok?
Nagyon kevés fehérlisztes dolgot eszek, cukrosat mondjuk többet, de figyelek nagyon erre akkor!!
Ettől még mehet simán a várandósság és a szülés? :(
Igyekszem odafigyelni ezekre a praktikákra is!! :) köszönöm!
Sajnos, ami nekem van, az nem a normális kategória, sokszor darabos, színes. :( de remélem a legjobbakat! Köszi Neked is :)
Persze hogy mehet simán. Engem évek óta nem tudnak kikezelni, de nem adom fel...
Nyugi, nekem azt mondták hogy a fertőzés nem okoz gondot (ahhoz nagyon súlyosnak kell lennie, de olyan fertőzést nem fogsz kapni életed során), csak kellemetlen.
Nekem a védőnő azt mondta, amíg nem csíp, nem viszket addig oké.
Nekem sokszor sárgás is, arra is azt mondta a védőnő h nem baj, amúgy nekem korábban Coli tenyészett ki csak, vitagyn használt... Most fejeztem be egy Lactofeel kúrát, remélem ettől most majd megszűnik ismét, de mindig újból előjön amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!