Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség eleje óta fertőzés/g...

Terhesség eleje óta fertőzés/gomba?

Figyelt kérdés

Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem lesz baj..

A terhesség eleje óta küzdök valamivel, első körben kaptam rá dalacin hüvelykrémet gyulladás gyanúval, aztán megjött a tenyésztés candidára, arra kaptam pimafucint. Utána használtam micovagot, mert nem szüntette meg a folyást a pimafucin. Most lactofeelt használok ph helyreállításra, eddig úgy tűnik, hogy oké minden, de majd meglátom, ha már nem használom..

Egyszerűen rá vagyok feszülve a témára, aggódom, nehogy baj legyen.. még nagyon az elején vagyok, első trim. , de már azon aggódom, hogyha nem gyógyul meg, akkor nem szülhetek természetes úton...

Kérlek, ha valaki küzdött hasonlóképpen ezzel a problémával, mesélje el a történetét.!

Sikerült kigyógyítani? Minden rendben zajlott?

Doki állítja, hogy természetes, hogy borul a hüvely ph, és új tenyésztést fog csinálni, ha visszajön a tünet.

2021. máj. 6. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az első terhességem végigkísérte. Semmi baja nem lett a babámnak,csak szenvedtem végig. Viszont a 2.nál egyszer sem jött elő.
2021. máj. 6. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Tejsavas hüvelykúp minden nap!

Betadin, ha nem vagy érzékeny két hetente 2 nap Candida diéta, és jó lenne megnezni, baktérium nincs- e a kenetben

2021. máj. 6. 20:33
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Felejtsd el a cukros ételeket, italokat, nekem akkor javult az ilyen tünetem, mikor kiiktattam a cukros és fehérlisztes dolgokat, gyümölcsök is mértékkel, konkrétan IR diéta. ÉS a tejtermékeke is fenntartják a gyulladást, szerintem érdemes lenne pár hétig diétázni, aztán látni fogod, használ-e. És a probiotikus hüvelykapszulát én is javaslom.
2021. máj. 6. 20:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok segítséget!

Milyen probiotikus kapszulát ajánlanátok?

Nagyon kevés fehérlisztes dolgot eszek, cukrosat mondjuk többet, de figyelek nagyon erre akkor!!

Ettől még mehet simán a várandósság és a szülés? :(

2021. máj. 6. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Mind jó, amiket leírtak+ külön törölköző a nemi szervnek. Wc után mosakodj meg alul. Pamut bugyit hordj, kerüld a tisztasági betétet (főleg az illatosítottat), meg érdemes otthon sokat bugyi nélkül lenni. Ezeket egy doki mondta.
2021. máj. 6. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem szinte végig volt sajnos. Nem volt gond. De amúgy alapból több a hüvelyváladék a terhesség alatt. Ha nincs szaga, átlátszó/fehéres az alapból nem probléma. Ha sárgás/zöldes stb.., szaga van, viszket, akkor az nem jó. Nekem egy-egy nap durván sok volt a folyás a 9hónap alatt, de a dokim megnyugtatott (kenetet vett), h.minden ok.
2021. máj. 6. 21:02
 7/11 A kérdező kommentje:

Igyekszem odafigyelni ezekre a praktikákra is!! :) köszönöm!

Sajnos, ami nekem van, az nem a normális kategória, sokszor darabos, színes. :( de remélem a legjobbakat! Köszi Neked is :)

2021. máj. 6. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Persze hogy mehet simán. Engem évek óta nem tudnak kikezelni, de nem adom fel...

Nyugi, nekem azt mondták hogy a fertőzés nem okoz gondot (ahhoz nagyon súlyosnak kell lennie, de olyan fertőzést nem fogsz kapni életed során), csak kellemetlen.

2021. máj. 6. 23:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő azt mondta, amíg nem csíp, nem viszket addig oké.

Nekem sokszor sárgás is, arra is azt mondta a védőnő h nem baj, amúgy nekem korábban Coli tenyészett ki csak, vitagyn használt... Most fejeztem be egy Lactofeel kúrát, remélem ettől most majd megszűnik ismét, de mindig újból előjön amúgy.

2021. máj. 7. 08:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Gynophilus-t ajánlom, nekem az szokott segíteni.
2021. máj. 7. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!