Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Streptoccocus ellen polygynax...

Streptoccocus ellen polygynax ?? Hatásos lehet? 37 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Mondta a doki hogy talált ezt a streptococcuszt kis mennyiségbe. Azt mondta ennek nem kellene ott lennie szülés előtt, de úgy olvastam hogy erre antibiotikumos kezelést kapnak stb. nekem ezt a hüvely tablettát irta ki a polygynaxot, szerintetek hatásos ez is? ... Amugy az igaz, hogy ebbe a fertőzésbe minden 4dik baba meghal ha elkapja? Köszönöm a válaszokat

2021. ápr. 20. 15:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Helyesirásért bocsikaa
2021. ápr. 20. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is pozitiv lett a kenet. Szuleskor kaptam intravenasan antibiotikumot,es annyi. Se elotte,se utana. Illetve utana meg megneztek vmit a baban.
2021. ápr. 20. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Kapsz szülés közben antibiotikumot és szülés után is attól függetlenül.

Én 10 napos penicillin kúrán voltam, senki se ellenőrizte le a kenetet, ugyanúgy kaptam intravénásan.

2021. ápr. 20. 15:14
 4/9 A kérdező kommentje:
És ha ez nem hat a polygynax, és véletlen szülnék bármikor, akkor ez felszáll a babának akkor tényleg belehalhat? pl. már nem lenne idő antibiotikumra
2021. ápr. 20. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor a babanak adnak...
2021. ápr. 20. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Édes Jézus gyere le...

Kb.minden 2. nőnek van Streptococcus B a szervezetében. És nagy valószínűséggel amit felírtak, nem fog hatni. Nagyon nagyon nehezen kiirtható. De ha kapsz vénásan, vagy a baba, akkor nem lesz gond. Higgy már az orvosnak...

2021. ápr. 20. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:

És ha nem kapok ?😀 elég köcsögök ezek az orvosok,sestrák itt Szlovákián.

Tapasztaltam

2021. ápr. 20. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Mint irtam,akkor adnak a babanak. Ha nem adnanak,es baja lenne,nyilvan feljelentest tennel,amit nem hiszem,hogy barki szandekosan akarna,foleg,hogy az orvosi praxisa is mulhat rajta. Nyugod mar le...
2021. ápr. 20. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel mi van, ha orvosi műhiba miatt meghalsz szülés közben?
2021. ápr. 20. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!