Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon magas lett a terhességi...

Nagyon magas lett a terhességi cukorértékem, mi jön ezután?

Figyelt kérdés

Második cukorterhelésen kellett ma részt vennem 31 hetesen. Az első méréskor 7,5 lett a 120 perces értékem, azért küldött el doktor úr mégegyre.

A mai értékem 11,3 lett, a 120 perces. Rögtön hívtam a nőgyógyászom aki jövőhétre hívott be dietetikushoz.

Volt már valaki akinek ilyen magas volt az értéke?

Azért nem értem, mert nem eszek sok cukros ételt, tésztából se eszek sokat.

Megvagyok ijedve rendesen, a védőnőm azt mondta nem találkozott még ilyen magas értékkel.

2021. máj. 5. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az ebéded szinte lehet ugyanaz, húsleves stb. Rizst és a krumplit mérned kell. Napi 5-6 alkalommal kell enned. Reggelire csak lasaú felszívódásút egyél, mert éhgyomorra a gyors szénhidrát pl. tejes kávé édesítővel is megdobja a cukrot. Hamar belejössz. Sajnos nekem terhesség után is megmaradt. Az első terhességemnél 18-as cukorral kaptak el, semmi gond nem volt a babával, ma már egy 11 éves okos nagyfiú.
2021. máj. 6. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia. Mizujs? Diétázol? Javulnak az értékeid?

Énis hasonló cipőben járok, de nekem 9 lett a terhelt 120 perces

Nekem azóta rendben van a cukrom(pedig van hogy nagyon ritkán félreeszem) akkor sem megy fel tőle.sőt ebédek előtt már ilyen 3.8-3.6 amiket mérek. Kiváncsi leszek nekem is erre mit mond a dietetikus..

2021. jún. 4. 05:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Minden rendben, igazából nemtudom hogy lett ilyen magas, ha néha csalok az étkezéssel akkor is jó utána az értékem. Pedig mérem a cukrom napi 4x 5x is.

Engem a dietetikus mindig megdicsér, de folytatni kell szülésig a diétát.. Hát remélem a következő babónál már nem lesznek ilyen gondjaim.

2021. jún. 13. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!