Csinálnátok már tesztet? A ciklus.hu szeptember 1-re teszi a menstruációmat, de.
Figyelt kérdés
Nagyon ki van a gyomrom émelygek, hányok is.A mellem is feszül, nem az egész csak a bimbóm környékén.Van egy babám, amikor őt vártam, csak elmaradt a menzim semmi tünetem nem volt.Úgyhogy ezért vagyok nagyon tanácstalan.DE ez most nagyon más.A legutóbb mikor megvolt alig volt 2 napig .A ciklus .hu pedig mindig máskorra hozza ki a következőt, mint mikor ténylegesen megjön.2010. aug. 23. 10:45
11/12 anonim válasza:
Azt nem tudod, hogy a hőmérsékleted magasan volt-e nem mérted?
12/12 A kérdező kommentje:
Nem mértem.Néhány éve azt mondták az orvosok hogy egyáltalán nem lehet babám, úgyhogy annak idején méregettem, de ahogy megfogant az első , már nem is foglalkoztatott a dolog, hogy lesz e még egyáltalán valaha is.Boldog voltam hogy egyáltalán lett Ő nekem:)
2010. aug. 23. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!