Fogfájás 20 hetesen?! Segítség!
Figyelt kérdés
Már 3 napja szenvedek a bölcsesség fogammal. Sajnos nincs elég helye ahhoz, hogy teljesen kijöjjön, ezért nyomja az egész fogsoromat! A fogorvoshoz félek elmenni, de biztos, hogy az lesz a vége. Addig is tudtok valamilyen homeopátiás szert, ecsetelőt ajánlani?2010. aug. 23. 10:42
1/4 anonim válasza:
miért félsz a fogorvostól? nyugodtan mehetsz állapotosan is. ha meg olyat csinálna, ami fájdalmas, azt érzéstelenítővel fogja.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Mindenképp menj el fogorvoshoz, mert a fájdalommal többet ártasz a Babádnak!!
Nekem is csinálták 28 hetesen és még majd 32 hetesen is visszamegyek egy utolsó kezelésre. Mondod vagy látják hogy kismama vagy, akkor a megfelelő szerekkel látnak el és odafigyelnek rád.
3/4 anonim válasza:
nekem is pont ez a bajom és terhesség elött is bedurrant de akkor se operáltattam ki mert félek...most 3 hete megint beindult pont az esküvőm elött 2 nappal hát így volt legalább ürügy hogy miért nem megyek műtétre(dagadt fejjel szépen néztem volna ki)...szerencsére elmúlt magától de tudom hogy újra gondot tud csinálni mert az orvos megmondta hogy nincs helye a fognak...sajnos semmi okosság nincs rá max.helyileg fertőtlenítős öblögető vagy ecsetelő de vehetsz be algópyrint ha nem vagy allergiás mert az gyulladás csökkentő is és fájdalom csillapító és terhes szedheti...én 1-1db-ot bevettem esküvő elött de csak mikor már muszály volt mert ugyan lehet 3x is egy nap azért én nem akarok semmi gyógyszert bevinni...én most ha nem lett volna esküvőm rászántam volna magam azonnal mert a babára is veszélyes lehet állítólag az ínygyulladás pl koraszülést is okozhat akkor gondolom egy gyulladt gócos fog még rosszabb...jobbulást neked!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Holnap irány a fogorvos, mert nem bírom tovább.
2010. aug. 23. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!